حمید شکریخانقاه ظهر امروز در همایش "مدیریت و برنامهریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی و اشتغالآفرینی" که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: زندگی فرایند اطلاعات، ارتباطات و مبادلات است، سازمانها به ارتباط و اطلاعات نیازمند است و روابط عمومی به این فرایند معنا می دهد.
مولف کتاب "برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی" وظیفه اصلی روابط عمومی را شناسایی، انتخاب، ایجاد، حفظ و توسعه ارتباطات انسانی دانست و گفت: مدیریت روابط اجتماعی یعنی مدیریت کلمات و احساسات، ارتباط صمیمی و ارتباط صادقانه و عامل ارتباطات یکپارچه است.
این استاد کورد دانشگاه های تهران ادامه داد: تبلیغات یک سویه است، اطلاع رسانی یک و نیم سویه است، اما روابط عمومی کاملا دوسویه و رویکردی انسانی برای شناسایی، انتخاب، ایجاد، تقویت و حفظ روابطی سازگار، ماندگار، سازنده و ارزنده با مخاطبان گوناگون بویژه مشتریان به منظور دستاوردهای بهتر است.
وی خاطرنشان کرد: کسانی قوی هستند که روابط عمومی بسیار قویی دارند چون اگر فعالیتهای روابط عمومی اثربخش نباشد، هزینه است.
این استاد دانشگاه اذعان داشت: روابط عمومی یک صنعت است و روابط عمومی قدرتمند باید شوقآفرینی و هویتآفرینی داشته باشد.
مولف کتاب "برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی" اظهار داشت: یکی از مشکلات روابط عمومی این است که آشنایی با دغدغههای مدیر ندارد، در صورتیکه روابط عمومی هوشمند یعنی دیدن نادیدهها و شنیدن ناشنیدهها است و مهمترین شاخص در روابط عمومی هوشمند نگرش ارتباطی است.
این استاد روابط عمومی دانشگاه های تهران به 3 عامل موفقیت روابط عمومی یعنی: داشتن نگرش ارتباطی، استانداردسازی (حرفه گرایی و حرفه سازی) و برنامه محوری ارتباطی اشاره و یادآوری کرد: مدیر روابط عمومی باید درک درستی از ارتباطات فراگیر میان فردی و سازمانی داشته باشد چون حالتهای نشستن، حرف زدن و حرکات بدن نوعی ارتباط است و تمام حرکات بدن نشان دهنده موقعیتی است که در آن قرار میگیریم و مدیر روابط عمومی باید با آن آشنایی کامل داشته باشد.
شکری تصریح کرد: آراستگی ظاهر موجب برقراری ارتباط موثر میشود ضمن اینکه اگر در روابط عمومی تحقیق مطالعه و پژوهش نباشد کارهای ما به طور کامل انجام نمیشود.
این استاد دانشگاه گفت: نقش هر مدیر داشتن اطلاعات، ارتباطات و تصمیمگیری است و زمانی مدیر موفق است که ارتباط نقش تشریفاتی، رهبری و رابط داشته باشند و در نقش اطلاعاتی باید ارزیاب، توزیعکننده و سخنگو باشد.
شکری گفت: مدیر در تصمیمگیری باید نوآور، آشوبزدا و تخصیصدهنده منابع باشد چون نقش روابط عمومی یک اصل مدیریتی است و باید مدیر سواد رسانهای داشته باشد.
مولف کتاب "برنامه ریزی راهبردی ارتباطی در روابط عمومی" افزود: روابط عمومی باید از بد به خوب انتقال پیدا کند، همواره حضور داشته و آنلاین باشد و قدرت ارتباط قویی در معاشرت ها و برخوردها داشته باشد.
وی در ادامه اظهار داشت: استاندارسازی حرفهگرایی و حرفهسازی در روابط عمومی هوشمند باید وجود داشته باشد تا کارها با کیفیت مناسبی پیش برود.
شکری افزود: روابط عمومی باید جایگاه خود را در سازمان تثبیت کند و با شورای مدیران، نشریات تخصصی، شورای عالی سیاستگذاری، شورای تولید و تامین اطلاعات جلساتی داشته باشد و مدام با آنها در ارتباط باشد.
تحقق دمکراسی و مبارزه با فساد اداری در گرو وجود رسانه های آزاد است
در ابتدای این سمینار معاون هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کردستان با بیان اینکه در دنیای امروز، تحقق دمکراسی، پویایی جامعه و بهبود فرایندها بدون حضور رسانه های آزاد و روابط عمومی های هوشمند امکان پذیر نیست، گفت: تخصصی و حرفه ای بودن روابط عمومی ها و روزنامه نگاران، اولویت بندی مطالبات مردم و انتقال آن به تصمیم گیران، توجه به شفافیت در سازمان ها، فعالیت های مردم پسند ضروریست.
حسین فیروزی با اشاره به اهمیت سلامت اداری، مهار قدرت و وادار کردن آن به پاسخگویی، جلوگیری از فساد و رانت و... گفت: رسانه ها نقش اساسی در تحقق این مسائل را دارند و هیچ نهادی برای تحقق این موارد، قابل اعتمادتر از رسانه های ازاد نیست
وی از رسانه های آزاد و حرفه ای خواست مشکلات، نیازها و پتانسیل های کردستان را تبیین و راهکارهای لازم را ارائه دهند
فیروزی تاکید نمود: در دنیای امروز باید مدیران مقوله های علم، آگاهی، اطلاعات و دانایی را بپذیرند و با رسانه ها تعامل پویا داشته باشند.
نظر شما