چرا « جاده بوکان-میاندوآب» به قتلگاه شهروندان تبدیل شده است؟

سرویس آذربایجان غربی- با عدم تحقق وعده ساخت پلیس راه در بوکان، تاخیر و تعلل در اتمام بزرگراه بوکان- میاندوآب، این محور به قتلگاه شهروندان تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار کردپرس، سه حادثه تصادف در 50 روز گذشته در محور میاندوآب – بوکان، سبب مرگ پنج نفر و زخمی شدن هفت نفر دیگر شده است. هر سه تصادف در حد فاصل بوکان تا سیمینه رخ داده است که 27 کیلومتر طول دارد و یک بانده است.در سه ماه اول سال گذشته نیز 13نفر در تصادفات محور بوکان- میاندوآب کشته و بالغ بر 70 نفر زخمی شدند.

این محور به دلیل ترانزیتی بودن ترافیک سنگینی را تجربه می کند. انواع وسائل نقلیه سنگین و نیمه سنگین در آن تردد می کنند. به علت نبود جاده دسترسی در فصل برداشت کشاورزی ، تردد انواع وسائل نقلیه کشاورزان و موتورسیکلت سبب سنگین تر شدن ترافیک محور بوکان- میاندوآب می شوند.

تعلل بوکان در اتمام بزرگراه میاندوآب- بوکان

10 سال قبل، دو بانده کردن مسیر میاندوآب – بوکان به طول 57 کیلومتر شروع شد.شهرستان میاندوآب تا سال 92، 20 کیلومتر حوزه استحفاظی خود را به یک بزرگراه چهار بانده تبدیل کرد و آن را به زیر ترافیک برد. بوکان نیز چهار سال بعد از میاندوآب تنها موفق شد 10 کیلومتر از حوزه استحفاظی خود را تا اول شهر سیمینه از سمت میاندوآب به زیر بار ترافیک ببرد.

«عارف سهرابی» رئیس اداره راه و شهرسازی بوکان روز شنبه (22 اردیبهشت ماه) به خبرنگار کردپرس گفت: 27 کیلومتر (سیمینه تا بوکان) از مسیرمیاندوآب- به بوکان به بزرگراه تبدیل نشده است و وزارت راه و شهرسازی موفق شده است 7 کیلومتر آن را ارزیابی و آزادسازی کند.

وی افزود: برای ادامه پروژه دوبانده کردن محور میاندوآب- بوکان در 27 کیلومتر مانده مشکل اجرایی نداریم تنها هماهنگ کردن شرایط برای جابه جایی تاسیساتی که در این مسیر قراردارند و خرید اراضی و آزادسازی آنها زمان براست.

سهرابی تصریح کرد: امسال عملیات اجرایی هر دو پروژه بزرگراه بوکان- میاندوآب و بوکان- سقز از سمت بوکان شروع شد اما به علت به علت شرایط جوی نامناسب و بارش باران عملیات اجرایی متوقف شده است.

حذف پیچ ملالر در انتظار بزرگراه

تازه ترین تصادف خونین در محور میاندوآب- بوکان روزجمعه (21 اردیبهشت ماه) اتفاق اتفاد. در این تصادف که در پیچ ملالر واقع در حدفاصل بوکان- سیمینه رخ داد، چهار عضو یک خانواده جان خود را از دست دادند و سه نفر دیگر نیز زخمی شدند.

پیچ ملالر به عنوان یکی از نقاط حادثه خیز استان آذربایجان غربی شناسایی شده است و در سال 92 در شورای ترافیک شهرستان بوکان رفع این نقطه حادثه خیر مصوب شداما تا به امروز این مصوبه اجرایی نشده است.

«حسن بیادار» رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای بوکان به خبرنگار کردپرس گفت: تصادف روز گذشته دقیقا در محل سبقت ممنوع رخ داد و راننده پژو 405 با سبقت غیرمجاز با پژو پارس شاخ به شاخ شد.

بیادار ضمن انکه از ایمن سازی پیچ ملالر خبر داد، گفت: در این پیچ تابلو پیچ خطرناک، تابلو ریلی، تابلو سرقت ممنوع و محدودیت سرعت نصب شده و در چهار نقطه نیز لرزاننده در کف جاده به هدف هشدار به راننده تعبیه شده است.

وی در خصوص تعریض این پیچ نیز گفت: در پروژه دو بانده کردن محور میاندوآب- بوکان، پیچ ملالر به همراه تعداد پیچ دیگر حذف می شود و هم اکنون در دست راست پیچ ملالر جهت ایجاد جاده ای جدید خاکبرداری انجام گرفته است.

پلیس راه، وعده ای که محقق نشده است

تابستان سال 95، فرماندار بوکان از احداث ساختمان ایستگاه پلیس راه در محور بوکان به سقز خبر داد و گفت: ساختمان توسط شهرداری بوکان در زمینی به مساحت سه هزار و 400 مترمربع و با اعتبار پنج میلیارد ریال در کیلومتر پنج جاده بوکان به سقز احداث می شود.

این وعده فرماندار بوکان که می تواند بهترین راهکار برای اعمال قانون در جاده های بوکان باشد و رانندگان را از تخطی از قانون بازدارد، تا به امروز محقق نشده است.

گزارش از حسن معروف پور

کد خبر 58967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha