رئیس آب و فاضلاب روستایی شهرستان دیواندره در گفت و گو با خبرنگار کردپرس اظهار کرد: آب شرب112 روستا تحت پوشش این اداره قرار دارد مابقی روستاها از قبل دارای شبکه آب بودند و ما جهت حفظ بهداشت آب برای تمامی روستاها کلر ارسال می کنیم.
خسرو ساعدی ادامه داد: آب شرب 9 روستای دیواندره دارای نیترات بود که علی رغم کمبود اعتبارات در صورت نیاز آبرسانی سیار صورت گرفته، برای 2 روستا دستگاه کاهنده نیترات نصب شده و برای مابقی روستاها در حال تهیه و نصب دستگاه مورد نیاز هستیم.
وی اضافه کرد: با توجه به باکتری های موجود در آب و جلوگیری از رشد آنها و با توجه به مضرات فراوان آنها و ناقل بیماری های فراوان نیاز به نصب کلرزن یکی از اصلی ترین کارها در جلوگیری از رشد باکترها و حذف آنها است در راستای سلامت و بهداشت آب 55 دستگاه کلریناتور را با اعتباری بالغ بر 250 میلیون تومان خریداری و در روستاهای مورد نیاز نصب کردیم.
ساعدی بیان کرد: از مزایایی دستگاه کلریناتور می توان به تنظیم اضافه کردن کلر به مخازن آب برحسب ورود دبی آب اشاره کرد به این صورت که کاملا دبی ورودی آب به مخزن با دوز تنظیم شده کلرزن هماهنگی خواهد داشت و در تمام ساعات کلرزنی یکسان خواهیم داشت.
این مسئول در ارتباط با تامین آب شرب پایدار سالم گفت: در حال تکمیل و راه اندازی مجتمع آبرسانی نساره هستیم که 17 روستا را تحت پوشش قرار خواهد داد. آب مورد نیاز این مجتمع از طریق محل تامین آب شهر دیواندره تامین می شود.
رئیس آب و فاضلاب روستایی شهرستان دیواندره افزود: با توجه به جمعیت بالای روستای نساره کلیه عملیات اجرای آب رسانی به این روستا با خط انتقال 2200 متر انجام و پیشرفت 99 درصدی دارد تاکنون 200 میلیون تومان هزینه شده و برای مابقی روستاها 7 میلیارد تومان مورد نیاز است.
خسرو ساعدی تصریح کرد: برای مقابله با آلودگی میکروبی یک دستگاه به مبلغ 300 میلیون تومان تهیه شده است که در صورت نیاز به صورت سیار به روستای مقصد انتقال و از آن استفاده خواهد شد.
نظر شما