به گزارش خبرگزاری کردپرس، نعمتاله بیرانوند اعلام کرد: در سال گذشته ۳ هزار و ۲۰۵ پروندهی تعزیراتی در استان پس از بررسی در شعب مختلف منجر به صدور رای شده و مختومه شده اند.
وی با اعلام وصول جریمهی 15 میلیارد ریالی متخلفان در سال گذشته، افزود: تعداد پرونده های مختومه در قسمت بهداشت 197 و در زمینه قاچاق نیز 200 فقره پرونده بوده است.
به گفتهی بیرانوند در این ایام بر کار اغذیه فروشان مرتبط با شرایط این ماه مانند آشکدهها، رستورانها، زولبیا و بامیه فروشان و... نظارت ویژه صورت خواهد گرفت.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان ایلام از اتاق اصناف خواست تا نظارتهای خود بر واحدهای زیر مجموعه خود را برای مقابله با تخلفات در این ایام افزایش دهند.
به گزارش کردپرس، پنج شهرستان بدره، آبدانان، ایوان، ملکشاهی و سیروان فاقد شعبههای رسیدگی به پروندههای تعزیراتی هستند.
اقلام مصرفی ماه رمضان تأمین شده است
استاندار ایلام نیز در جلسه کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حکومتی استان اظهار کرد: هیچ نگرانی بابت اقلام مصرفی در ماه مبارک رمضان وجود ندارد و اقلام مصرفی این ماه به اندازه کافی و به اندازه نیاز استان تامین شده است.
وی بر لزوم انجام بیشترین دقت در کنترل و نظارت بازار تاکید کرد و افزود: نظارت بر بازار باید مورد تاکید مسئولان قرار گیرد تا شاهد تضییع حق مردم در این زمینه نباشیم.
استاندار ایلام با تاکید بر ضرورت تثبیت قیمت، جلوگیری و برخورد با گران فروشی تاکید کرد: از دستگاه های متولی در حوزه تنظیم بازار انتظار می رود تا نظارت دقیقی بر قیمت کالاهای ضروری داشته باشند.
سلیمانی دشتکی در خصوص تامین گوشت قرمز منجمد جهت تعدیل بازار یادآور شد: دستگاه های متولی تصمیم اجرایی لازم را در خصوص توزیع گوشت در استان اتخاذ نمایند.
نظر شما