احمد همتی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و فرهنگی در سال های اخیر نرخ رشد جمعیت را با کندی مواجه کرده است، گفت: نرخ تقریبی رشد جمعیت به 22 درصد رسیده و در واقع اجرای سیاست های جمعیت افزایش نرخ جمعیت را به دنبال داشته است.
نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی، افزود: پس از رشد جمعیت در دهه اول انقلاب زمانی این رشد تثبیت و از دهه سوم متوقف و حتی به سمت منفی شدن پیش رفت که با رهنمودها و سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری از سیر نزولی جمعیت جلوگیری و حتی یک تا دو دهم افزایش را در روند نرخ جمعیت نسبت به گذشته داشتیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز سیاست های حمایتی از سوی دولت و مجلس برای افزایش نرخ رشد جمعیت اعمال می شود و و با همکاری بر روی این سیاست های کار می کنند تا جمعیت به حد معقولی برسد و پیری جمعیت دامنگیر کشور نشود.
همتی با بیان اینکه افزایش امید به زندگی و رشد جمعیت درپیری جمعیت موثر است، تصریح کرد: به طور تقریبی طی 4 دهه اخیر سن امید به زندگی 20 سال افزایش پیدا کرده است.
نظر شما