هنرمندان فدای نگاه غیر فرهنگی شورای شهر مهاباد

سرویس آذربایجان غربی- به دنبال بالا گرفتن انتقادات از شورای شهر مهاباد در مخالفت با دفن پیکر دکتر محمد صالح ابراهیمی در مقبره الشعرای مهاباد، این شورا هیئت امنای مقبره الشعرا را مسئول این مخالفت اعلام کرد.

به گزارش کردپرس، روز گذشته خبرهای در فضای مجازی منعکس شد که حاکی از مخالفت شورای شهر مهاباد و هیئت امنای مقبره اشعرای مهاباد با دفن پیکر دکتر محمد صالح ابراهیمی در مقبره الشعرای این شهر بود.

شورای شهر مهاباد که از زمان آغاز به کار خود در این دوره با نگاه غیر فرهنگی و انتخاباتی در حال پیشبرد امور شهری است بیشترین بی مهری را در حق هنرمندان و فرهنگ دوستان مهابادی اعمال کرده است.

در تازه ترین اقدام غیر فرهنگی این نهاد که باید پیشبرنده خواسته های شهروندان شهروندان باشد این شورا با دفن پیکر دکتر محمد صالح ابراهیمی در مقبره الشعرای این شهر مخالفت کرده است.

این در حالی است که هنرمندان و صاحبان فرهنگ و هنر این شهرستان خواستار دفن پیکر دکتر محمد صالح ابراهیمی در مقبره الشعرای مهاباد هستند

شورای شهر مهاباد برای اینکه خود از نگاه های انتقادی شهروندان مهابادی دور نگه دارند مدعی هستند که این مخالفت از جانب هیئت امنای مقبره شعرای مهاباد بوده است و دلیثل موجهی نیز برای مخالفت این هیئت امنا اعلام نکرده اند.

اقدامات هیئت امنای مقبره الشعرای مهاباد همواره با انتقادات وسیع در سطح مهاباد همراه بوده است .

این هیئت امنا با قضاوت شخصی و دیدگاه های فردی خود هنرمندان و فرهنگیان و نویسندگان این شهرستان را درجه بندی کرده و بر این اساس با نگاه تبعیض آمیز با آنها برخورد می کنند.

در طول چند سال اخیر همواره شهروندان مهابادی بویژه اصحاب فرهنگ و ادب این شهرستان خواستار اعلام رسمی اسامی هیئت امنای شهر مهاباد بوده و همواره نحوه انتخاب این افراد در هاله ای از ابهام قرار داشته است.

به گزارش کردپرس، دکتر محمد صالح ابراهیمی (شه‌پۆل) بعد از ظهر دیروز شنبه 5 خرداد ماه دربیمارستانی در تهران درگذشت. وی در سن 85 سالگی و بعد از چهل روز به سر بردن در کما، درگذشت.

ماموستا شه‌پۆل از شخصیت های برجسته علمی و فرهنگی کردستان بود که از وی تاکنون تاکنون بیش از 19 عنوان کتاب و ده‌ها مقاله به زبان‌های فارسی و کردی منتشر شده است.

به دنبال درگذشت این شخصیت برجسته علمی و فرهنگی بیشتر شخصیت های سیاسی و فرهنگی و علمی در ایران و کردستان عراق پیام تسلیت صادر کردند.

گفته می شود مهم‌ترین اثر ماندگار ابراهیمی ترجمه قرآن کریم به زبان کردی سورانی دانست. انتشار این ترجمه بازتاب زیادی در محافل فرهنگی داخلی و خارجی داشت.

دکتر شهباز محسنی استاد دانشگاه در خصوص مرحوم دکتر محمد صالح ابراهیمی می گوید اگر بخواهیم به کارنامه اش نگاهی بیندازیم علاوه بر حضور میدانی در مراسم ها و یادبودهای فراوان در تهران و شهرستانها، میراث قلمی پربرگ و قابل قبولی از وی برجای مانده در حد چهل جلد کتاب. عمدتا در معرفی شخصیتها و نام آوران عرصه ادب و دین و تاریخ کردستان؛ به عنوان یک ضرورت پژوهشی در زمان وی.

کد خبر 60066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha