اقدام به خودکشی  60 نفر در بیجار در سال گذشته

سرویس کردستان- مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیجار از اقدم به خودکشی 60 نفر در سال گذشته در بیجار خبر داد و گفت: تعداد 544 نفر بیمار مبتلا به افسردگی در بیجار شناسایی و تحت درمان قرار گرفته‌اند.

به گزارش کرد پرس، به نقل از روابط عمومی فرمانداری بیجار، حسین جعفری در جلسه مجمع سلامت شهرستان بیجار با بیان اینکه بهداشت مقوله همیشگی بوده و مقدم بر درمان است ، گفت: مردم باید در حوزه سلامت مشارکت جدی داشته باشند چرا که بدون مشارکت مردمی در این حوزه هیچ یک از اهداف سلامت محقق نخواهد شد.

جعفری با بیان اینکه دستورالعملی توسط وزارت کشور و وزارت آموزش و درمان برای کار گروهی به منظور جلب مشارکت مردمی ابلاغ شده است گفت: آمار افسردگی در جهان 9 الی 10 درصد است در صورتیکه این آمار در ایران 12.8 درصد است.

وی با بیان اینکه تفاوتی ندارد میزان درصد افسردگی در جامعه چند درصد باشد بلکه این آمار زنگ خطری است که باید به صورت جد به آن رسیدگی کرد، گفت: 6 هزار و 113 مورد افسردگی در سامانه استانی کردستان ثبت شده که حدود 9 درصد آن مربوط به بیجار است.

جعفری در ادامه سخنان خود به آمار خودکشی در بیجار اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 60 نفر اقدام به خودکشی کرده‌اند که از این تعداد 39 نفر مرد و 21 نفر زن بودند.

وی گفت: 32 نفر تعداد آمار کسانی که اقدام به خودکشی کردند، متأهل و 28 مجرد بودند ضمن اینکه 15 نفر آنها اهل روستا و 45 نفر شهری بوده‌اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیجار گفت: در نهایت چهار نفر از این تعداد فوت شده‌اند که یک نفر آنها زن و 3 نفر مرد بوده است.

وی با بیان اینکه خودمراقبتی اولین مقوله برای رسیدن به سلامت فردی و اجتماعی است، گفت: 65 درصد از مواردی که منجر به سلامتی می‌شود حاصل خودمراقبتی است که باید به طور جد به این مهم پرداخت.

برگزاری همایش سلامت خردادماه جاری در بیجار

فرماندار بیجار هم در این جلسه از برگزاری همایش سلامت در راستای اهداف مجمع سلامت در 21 خردادماه جاری در این شهرستان خبر داد، گفت: سلامت مردم یک جامعه را با هیچ چیز نمی‌توان معاوضه کرد و برای ایجاد زمینه‌های سلامت جامعه و حفظ آن باید متولیان امر با همکاری سایر ارگان‌ها و همچنین مردم نهایت تلاش خود را بکار گیرند.

علی‌اکبر ورمقانی با بیان اینکه سلامت یک حق همگانی است و از جمله اولویت‌های مهم کشور است گفت: اولویت سلامت در قانون اساسی کشور، سیاست‌های ابلاغی سلامت از سوی مقام معظم رهبری، برنامه توسعه ششم و سند حقوق شهروندی به خوبی تبیین شده است.

ورمقانی با بیان اینکه سلامت مسوولیت همه افراد جامعه و بخش‌های مختلف توسعه است بیان کرد: برای حفظ سلامت افراد جامعه صرفا دستگاه‌های متولی از جمله شبکه بهداشت و درمان نمی‌تواند اهداف سلامت را پیش برد بلکه این مهم نیازمند همکاری سمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد، رسانه‌ها و به ویژه خبرنگاران و تمامی اقشار مردمی و نهادهای دولتی و غیردولتی است.

فرماندار بیجار با بیان اینکه سلامت روان وسلامت جسم در یک راستا از اهمیت بسزایی برخوردار است گفت: مشارکت همگانی برای تأمین، حفظ و ارتقای سلامت حیاتی است.

فرماندار بیجار خواستار فعال شدن کارگروه‌های حوزه بهداشت و روان شد و گفت: با تشکیل کارگروه امور ساماندهی شده به صورت تخصصی می‌توان به این مهم پرداخت و در بحث سلامت روان نیز جامعه هدف ما مشخص شود.

کد خبر 60385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha