تغییر فرماندار و آغاز موج اول
به گزارش خبرنگار کردپرس، موج اول تغییر مدیران بوکان از خردادماه سال 93 با انتصاب "جمال خسروی" به عنوان فرماندار بوکان آغاز شد و تا فروردین ماه سال 94 ادامه پیدا کرد. در این موج 15 مدیر و رئیس تغییر کرد.
مدیران و روئسای جهاد کشاورزی ، دادگستری، میراث فرهنگی و گردشگری، گاز، ثبت احوال بوکان، امور آب و فاضلاب شهری، بخشدار مرکزی بوکان، بخشدار سیمینه، شبکه بهداشت و درمان ، اداره امور مالیاتی، اداره منابع طبیعی، تعاون روستایی ، برق، آب و فاضلاب روستایی، صنعت و معدن تغییر کردند.
مجلس دهم شورای اسلامی و آغاز موج دوم
سه ماه بعد از برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، موج دوم تغییر مدیران در بوکان آغاز شد. در این موج 12 مدیر و رئیس تغییر کرد.
این موج ورزش و جوانان، شبکه دامپزشکی، صندوق کارآفرینی امید، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آبیاری، تبلیغات اسلامی، امور آب و فاضلاب شهری بوکان، تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوکان، شبکه بهداشت و درمان، منابع طبیعی، راه و شهرسازی بوکان، بخشدار سیمینه را فراگرفت.
تغییر سه مدیر که در موج اول قبول مسئولیت کرده بودند از نکات جالب توجه این موج است.
موج سوم و تغییر 8 مدیر
سال 96 و سه ماه اول سال 97، شاهد موج سوم تغییر مدیران در بوکان بودیم. در این موج هشت مدیر و رئیس تغییر کردند که هفت مدیر در موج اول و دوم قبول مسئولیت کرده بودند.
در این موج، مدیریت آموزش و پرورش بوکان بعد از 9 سال تغییر کرد و «سلیمان مام عزیزی» به عنوان مدیر این اداره معرفی شد.مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، ورزش و جوانان، کار و رفاه اجتماعی،منابع آب، گاز دستخوش تغییر شدند.
عدم ثبات مدیریتی در 10 اداره
سه موج تغییری که در چهار سال گذشته ادارت بوکان را در نورددیده است، سبب شده 10 مدیر کمترین ثابت مدیریتی را تجربه کرند.
محمد مقصد حق که در مهرماه سال 95 از مدیریت شبکه بهداشت و درمان تودیع شد، در آذرماه سال 93 به عنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان بوکان معرفی شده بود.
معروفی نیز که در مهر سال 94 از مدیریت آب وفاضلاب شهری بوکان تودیع شد در مهرماه سال 93 و در جریان موج اول تغییرمدیران بوکان به عنوان مدیر امور آب و فاضلاب بوکان معرفی شده بود.
«دکتر مجید پاتو» که در موج اول تغییر مدیران بوکان، سکاندار منابع طبیعی بوکان شد، در موج دوم تغییرات تودیع شد و «سیامک صدیقی» جایگزین وی شد.
در حالی که تنها 22 ماه از مدیریت «منوچهر رضازاده» در فرهنگ و ارشاد اسلامی بوکان می گذشت، مهر سال 96 از این پست کنار گذاشته شد و «منصور احمدی» سکاندار این اداره شد.
سه سال بعد از آنکه «صلاح الدین حقگوی» مدیر جهاد کشاورزی بوکان شد، «اسکندر عبدی» در آبان ماه سال 96 از ریاست دامپزشکی بوکان به مدیریت جهاد کشاورزی منتقل و حقگوی تودیع شد.
«عارف سهرابی»، 14 ماه بعد از آنکه از ریاست راه و شهرسازی بوکان کنار گذاشته شد، در آذرماه سال 96 مجددا سکاندار این اداره شد.
«احمد نصراللهی» که در بهار سال 95 سکاندار ورزش و جوانان شهرستان بوکان شد، 22 ماه بعد از این پست کنار گذاشته شد.
اول اردیبهشت ماه امسال، «حسن شریفی» 18 ماه بعد از سکانداری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی از این پست کنار گذاشته شد و «محمد رش» جایگزین وی شد.
«ضرغام گوزلی» که 20 ماه ریاست منابع آب شهرستان بوکان را برعهده داشت در خرداد ماه امسال از این پست کنار گذاشته شد.
«بهرام کاظمی» که از 24 تیرماه 94 عهده دار ریاست اداره گاز بوکان بود، در اردیبهشت ماه امسال از این پست کنار گذاشته شد.
همزمان با تغییر 37 مدیر در بوکان در طول چهار سال، مدیر و رئیس درمانگاه تامین اجتماعی، اداره اوقاف، غله، مخابرات، محیط زیست، بهزیستی، هواشناسی و جمعیت هلال احمر از هرگونه تغییری مصون مانده اند.
نظر شما