به گزارش کردپرس اغز مركزاطلاعرساني، روابطعمومي واموربينالملل سازمان برنامهوبودجهكشور، دكترمحمدباقرنوبخت در حاشيه پنجاه و يكمين جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي در جمع خبرنگاران افزود: براي اجراييكردن سياست هاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي كه ۲۴ بند بود ۵۶ طرح و ۲۰۰ پروژه تعريف كرديم كه با اجرا شدن آن مي توانيم به اهداف ترسيم شده در آن برسيم.
وي افزود: با توجه به تهديدهاي جدي درخصوص استمرار و گسترش تحريم هاي آمريكا، براي بي اثر يا كم اثر كردن آنها بايد ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي تدابير متناسبي را اتخاذ مي كرد.
رئيس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: براين اساس در اين جلسه، منابع موجود براي اجراي اين پروژه ها و طرح ها و همچنين اين مساله كه در شرايط تحريم تا چه ميزان محدود ميشود، بررسي و ارزيابي شد.
وي افزود: اولويت بندي ۲۰۰ پروژه كه با محدود شدن منابع آن چگونه پروژه ها به سرانجام برسد تا مردم كمترين زحمت را با تحريم ها متحمل شوند، از ديگر مواردي بود كه در اين جلسه بررسي شد.
دكترنوبخت، مشكلات آب را از ديگر موارد مطرح شده در اين جلسه بيان كرد و گفت: در شرايط كنوني نسبت به سال قبل و همچنين نسبت به متوسط عملكرد سال هاي گذشته با كمبود منابع آب مواجهايم.
رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور گفت: براين اساس مناطق را به ۲ دسته «با تنش آبي و يا كم آبي» تقسيم كرديم؛ در برخي استان ها مشكل آب وجود ندارد اما برخي ديگر به شدت با اين مشكل مواجه اند.
وي با بيان اينكه براي اين مشكلات منابع مالي در نظر گرفته ايم، افزود: بايد ببينيم با توجه به منابع مالي چه اقداماتي مي توانيم در اين زمينه انجام دهيم.
معاونرئيسجمهوري ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه با دستگاههاي مرتبط جلسه هايي تشكيل ميدهد تا بدانند در استمرار تحريم ها نقطه هاي آسيب پذير كجاست و با چه فرصت هايي ميتوانيم نسبت به رفع آسيب هاي ناشي از تحريم اقدام كرد.
رئيس سازمان برنامه و بودجه اعلام كرد: مقرر شد در جلسه بعدي ستاد اقتصاد مقاومتي، تك تك دستگاهها درمورد آسيبهاي تحريمها و راهكارشان براي مقابله را بيان كنند.
نظر شما