چهارمین کتابخانه عمومی بوکان به نام شاعر کُرد «سیدکامل امامی» مزین شد

سرویس آذربایجان غربی- به مناسبت سالروز تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی، چهارمین کتابخانه عمومی بوکان به نام شاعر نامی "سیدکامل امامی" با حضور مسوولان استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.

به گزارش کردپرس، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی روز سه شنبه در آیین افتتاح این پروژه فرهنگی اظهار داشت: این کتابخانه در ۲ طبقه در ساختمان خانه محلّه کوی اندیشه در منطقه علی‌آباد ایجاد شده است که برای تجهیز آن ۲ میلیارد ریال هزینه شده است.

خدیجه معصومی، با اشاره به اینکه کتابخانه ها پایگاه رشد فرهنگی و آگاهی بخشی برای جامعه است، افزود: با افتتاح این کتابخانه تعداد کتابخانه های آذربایجان‌غربی به ۷۲ باب کتابخانه عمومی ارتقا پیدا کرد.

در این مراسم شهردار بوکان نیز گفت: این ساختمان به صورت مشارکتی از سوی شهرداری بوکان و اداره راه و شهرسازی احداث شده است و کتابخانه در فضایی به وسعت ۳۲۸ متر مربع شامل بخش کودک و نوجوان، علمی، نشریات و بخش مرجع دارای ۲ سالن مطالعه خواهران و برادران احداث شده است.

بابک رستم پور افزود: ساختمان خانه محلّه ی شهرداری بوکان سال گذشته به بهره برداری رسید که با تایید و تصویب شورای اسلامی شهر و شهرداری بوکان دو طبقه از آن به کتاب خانه های عمومی استان جهت دایر نمودن کتاب خانه در منطقه ی اسلام آباد و علی آباد این شهر اختصاص یافت.

او ادامه داد: در راستای کمک به بخش زیر ساخت های فرهنگی شهر، عملیات بازسازی سینما قدیمی وحدت نیز آغاز شده و همچنین یک قطعه زمین به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع جهت ساخت موزه در بلوار ساحلی این شهر نیز در اختیار نهادهای مربوطه این امر قرار داده شده است.

شهردار بوکان بیان کرد: با توجه به مراحل پایانی عملیات ساخت موزه ی مفاخر امیدواریم در اوایل سال ۱۴۰۰ کار ساخت آن به پایان رسیده و با بهره برداری از آن بخشی از کمبود زیر ساخت های فرهنگی و هنری این شهر را مرتفع سازیم.

او اضافه کرد: سینمای بوکان بیش از دو دهه است که به حالت تعطیل در آمده بود وعملیات بازسازی سینما وحدت اخیرا توسط این شهرداری آغاز شده و انتظار می رود عملیات بازسازی تا اواخر خردادماه به پایان رسیده و سینما وحدت بوکان در اوایل تابستان ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.

در حاشیه این مراسم تنها فرزند شاعر نامی کرد "سیدکامل امامی" ضمن قدردانی از مسوولان برای نامگذاری این کتابخانه به نام پدرش به هریک از مسوولان یک جلد از دیوان این شاعر را اهدا کرد.

سید کامل امامی زنبیل متخلص به ئاوات و معروف به سیدِ زنبیل (۱۲۸۲ خورشیدی، زنبیل، بوکان – ۱۳۶۸ خورشیدی در بوکان) شاعر، مترجم و استاد علوم دینی و معارف اسلامی بود.

سید کامل امامی در زمان حیات خود؛ اقدام به چاپ اشعار و غزلیاتش با عنوان دیوان ئاوات کرد که بسیاری از سروده‌هایش را دربرمی‌گیرد. او پس از سال‌ها فعالیت هنری و سرودن اشعار کردی و فارسی، در سال ۱۳۶۸ در ۸۶ سالگی در شهر بوکان درگذشت.

کد خبر 6110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha