ابراز تاسف نایب رییس کمیسیون عمران مجلس از وضعیت راه های کردستان / بی توجهی بنیاد مسکن به روستاهای کردستان

سرویس کردستان- نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف شدید از وضعیت جاده ها و راه های استان کردستان گفت: راه ها و جاده های مواصلاتی کردستان اصلا وضعیت خوبی نداشته و تمام آنها درجه 2 هستند.

به گزارش کُرد پرس، کمال علیپور خنکداری، در جلسه نهایی پیگیری و نظارت میدانی رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به استان کردستان با بیان اینکه هر چقدر هم در حوزه کشاورزی و صنعتی رشد و پیشرفت داشته باشیم اما در حوزه راه عملکرد مناسبی نداشته باشیم شاهد شکل گیری یک پیشرفت مناسب در هیچ جایی نخواهیم بود، گفت: وضعیت راه های استان کردستان تاسف برانگیز است. اگر اگر بخواهیم این استان توسعه یابد باید هرچه سریعتر راه‌آهن را به اتمام برسانیم و طرحی برای اتصال آن به پایانه مرزی باشماق را در دست اقدام داشته باشیم.

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کردستان بیش از ۸ هزار کیلومتر راه داریم, ادامه داد: بیش از ۴۵ درصد راه‌های روستایی استان آسفالت است که با میانگین کشوری فاصله زیادی دارد.

علیپور با اشاره به اینکه یکی از اهداف انقلاب توزیع عادلانه ثروت در کشور است, یادآور شد: رشد و توسعه هر کشور به راه‌های آن بستگی دارد و در استان آنچنان به آن توجه نشده است.

وی بیان کرد: راه های استان کردستان درجه 2 است و برای استانی مانند کردستان که گردشگر پذیر است جای تاسف دارد و نیاز است توجه ویژه ای به این حوزه شود.

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: انجام کریدور شمال به جنوب که 320 کیلومتر است از معضلاتی بوده که در کشور وجود دارد و روند اجرایی آن با کندی بسیار بالایی در استان روبه‌رو است و با یک حساب و کتاب ساده می بینیم که با گذشت بیش از 10 سال از عمر آغاز آن نتوانسته اند سالی 10 کیلومتر راه ایجاد کنند که این جای تعجب دارد.

علیپور اظهار کرد: سه راه سوته در محور بانه و مریوان از راه‌هایی است که باید هرچه زودتر در استان انجام شود و تنها 8 کیلومتر طول دارد که خاکی است و با آسفالت تا راه بانه مریوان بسیار کوتاه خواهد شد.

وی با بیان اینکه در استان در انجام پروژه‌های عمرانی عقب ماندگی بسیاری داشتیم، افزود: وضعیت بنیاد مسکن در استان مناسب نیست و به روستاهای استان آنچنان که باید توجه نشده است.

نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علیرغم اینکه اعتبارات بسیاری در سال 99 به این حوزه اختصاص یافت اما در کردستان کار خاصی صورت نگرفته و حتی مردم روستاها از اینکه بنیاد مسکن چه کارهایی می تواند انجام دهد بی اطلاع بودند.

کد خبر 6134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha