به گزارش کرد پرس، میهمان ویژه نشست توسط مدیر کل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و یکی از مدیران سابق دانشگاه کردستان دعوت شده بود این نشست در دو نوبت (صبح در دانشگاه کردستان و بعداز ظهر در دانشگاه آزاد واحد سنندج ) برگزارشد. نشست صبح با تعداد 25 نفر متشکل از مدیر دانشگاه آزاد کردستان و هیات همراه و تعداد معدودی ازاعضاء هیات علمی دانشگاه های کردستان و پیام نورخاتمه یافت. بیشترین رای این انتخابات به مدیر دانشگاه آزاد سنندج و یکی از مدیران سابق دانشگاه کردستان اختصاص یافت ولی به دلایلی تا کنون کسی را به عنوان رئیس این تشکل اصولگرای استان معرفی نکرده اند. هر چند صورت جلسه خام آن را با اهدافی خاص به مراکزی جهت اطلاع ! ارسال کرده اند که با انتقادات برخی اساتید مدعو و حتی اساتید و مسئولین داخلی روبرو گردید. از جمله توسط یکی از اساتید دانشگاه پیام نورمبنی بر اینکه عدالت در این انتخابات رعایت نشده و ازهمه دانشگاه ها متناسب با جایگاه شان دعوت به عمل نیامده به چالش کشید شد.
نشست 50 نفره بعد از ظهر تحت عنوان نشست فرهنگی به مناسبت ایام گرامی داشت بسیج اساتید در دانشگاه آزاد بدون اطلاع رسانی قبلی و بدون اطلاع سازمان بسیج اساتید برگزار شد . این گردهمایی عمدتا از اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد واحد سنندج در کنار تعدادی خارج از دانشگاه و از علاقمندان استانی دکتر حسینی برگزار گردید. نشست های غیر منتظره فوق خصوصا نشست بعد از ظهر با هدفی خاص تشکیل گردیده است. ظاهرا هدف از برگزاری نشست صبح انتخابات کانون دانشگاهیان کشور ـ شاخه کردستان بود ولی پشت پرده آن تلاش های مدیر دانشگاه آزاد را نشان می دهد که با استفاده از این تشکل اصولگرایی خود را محور آن دانسته و در این شرایط می خواهد خود را به این جریان تحمیل کند تا شاید کمکی به ابقاء مسئولیت ایشان باشد.
کانون دانشگاهیان کشور با حضور اساتید علاقه مند به جریان اصولگرایی در سراسر کشور، عموما با اطلاع قبلی و فراخوان عمومی و با حضور اکثریت اساتید تشکیل می گردد. اولا با این نشست با تعداد مدعویان اندک و عجولانه جفایی در حق این تشکل کشوری در استان صورت گرفته و ثانیا جدای از کم و کیف برگزاری آن با اهدافی که از این گونه نشست ها دنبال می شود دانشگاه ها را از سیاسی بودن خارج و به سمت سیاست زدگی سوق می دهند. وانگهی میهمان مدعو که خود کار سیاسی وتشکیلاتی کلان کشوری انجام می دهد اطلاع ندارد که مراکز علمی شهرسنندج به تنهایی دارای قریب 650 عضو هیات علمی می باشند؟ و این تعداد اندک شک برانگیز نیست؟ بنابراین می توان گفت هدف اصلی این نشست با این شرایط انسجام تشکل دانشگاهی نبوده بلکه تلاشی سیاسی برای حفظ جایگاه مدیری سیاست زده دانشگاهی است. شواهد حال و قرائن گذشته جهت دار بودن این انتخابات کم فروغ را نشان می دهد جهت استحضار از وضعیت سیاسی این مدیر کافیست به صفحه کارنامه ایشان درسایت رسمی دانشگاه آزاد استان در دوره مدیریت هیات امناء قبلی و فعلی نگریسته شود تا چرخش سیاسی ایشان نمایان شود(در سایت جدید وابستگی سیاسی به جریان اصلاح طلبی را از رزومه خود حذف نموده است) و یا حضور در جشن پیروزی ریاست جمهوری در خرداد 96 و یا حضوردر میتینگ ها و ضیافت های هدفدار اقدامات سیاسی ایشان شفاف تر می گردد. یا به پیشنهاد ایشان در انتخاب اعضای هیات امنای جدید دانشگاه آزاد کردستان چهره ای سیاسی وابسته به یکی از جنجالی ترین چهره های تاریخ کردستان ( با چه هدفی ...؟ ) را جایگزین دو استاد تمام نمودند که وزانت و جایگاه دانشگاه آزاد را در سطح کشوراز دست داد.
جدای از نقطه نظرات له یا علیه هر جریان سیاسی آیا چنین فردی با چنین حرکات سینوسی می تواند معتمد جریان اصولگرایی دانشگاهی باشد؟ حال باید از مسئولین کشوری این تشکل اصولگرایی پرسید جایگاه استانی این تشکل بهانه ای برای انسجام دانشگاهیان اصولگرا می باشد یا معبری برای رهایی از بحران بقاء یک مدیر؟ اگر اندکی از این اهتمام تلاش مدیریت در راستای حفظ جایگاه آموزشی دانشگاه صورت می گرفت قطعا صالحات زیادی را از خود به یادگار می گذاشت ولی متاسفانه مسئولین ارشد دانشگاه آزاد کشور نیز از فضای واقعی دانشگاه استان فاصله دارند و یا به انحاء مختلف این واحد دانشگاهی را به فراموشی سپرده اند.
نظر شما