623 هزار کردستانی زیرپوشش بیمه‌ تامین اجتماعی هستند/ 1.5 میلیارد تخلف در حوزه درمان تامین اجتماعی کشف شد

سرویس کردستان- مدیرکل تامین اجتماعی استان کردستان با بیان اینکه در مجموع 623 هزار و 356 نفر از جمعیت استان زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، گفت:‌درصد پوشش بیمه‌ای استان نسبت به جمعیت شهری 54.9 درصد است.

به گزارش کرد پرس، صلاح قریشی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان در سنندج، با بیان اینکه این سازمان با هدف اصلی صیانت و پشتبیانی از نیروی کار و مولد جامعه خدمات خود را در حوزه‌های مختلف و با ارائه 18 نوع خدمت پشتیبانی کرده است، گفت: بخش درمان جزء مهم‌ترین خدمات سازمان تامین اجتماعی بوده و آن را پیشانی تمام خدمات می‌دانیم.

وی با بیان اینکه سازمان اعتقاد کامل به ارتباط سه ضلع سازمان، بیمه شده و کارفرما دارد اگر نتوانیم این سه ضلع را با هماهنگ کنیم در ارائه خدمات دچار مشکل خواهیم شد.

قریشی با بیان اینکه درصد پوشش بیمه‌ای استان نسبت به جمعیت شهری 54.9 درصد و نسبت پشتیبانی نسبت به بیمه شده به مستمری بگیر در استان 6.6 درصد است، تعداد کارگاه‌های فعال در کردستان را 15 هزار و 785 مورد عنوان کرد و گفت:‌تعداد 10 شعبه، 3 کارگزاری، 4 شعب اقماری در سطح استان فعال است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کردستان گفت: تعداد بیمه شدگان اجباری در استان را 104 هزار و 616 نفر و تعداد بیمه شدگان خاص 95 هزار و 749 نفر است.

قریشی با بیان اینکه 2 هزار و 212 نفر بیکه شده توافقی در استان داریم، افزود: تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان 3 هزار و 345 نفر و تعداد کل بیمه شدگان اصلی استان 205 هزار و 922 نفر است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کردستان از افزایش 14.3 درصدی تعداد بازرسی‌ها از کارگاه‌ها زیرپوشش شعب تابعه در استان تا پایان سال گذشته خبر داد و گفت:‌ ایجاد پرونده الکترونیکی برای بیمه شدگان جدید الورود به سازمان، اجرای فاز 2 طرح پرونده بیمه شدگان جدید الورد در شعب تیپ 3، 4 و 5 و اجرای طرح بازرسی الکترونیکی کارگاه‌های زیرپوشش از اقدامات انجام شده بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان هم در این نشست با بیان اینکه در سال گذشته 230 میلیارد تومان در حوزه درمان تأمین اجتماعی کردستان هزینه شده است، گفت: 180 میلیارد تومان از این میزان در حوزه ارائه خدمات غیرمستقیم هزینه شده است.

هوشنگ فولادی با اشاره به اینکه در حوزه درمان مستقیم در سال گذشته 150 میلیارد تومان هزینه شده است، اظهار کرد: در حوزه درمان غیر مستقیم هم 180 میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: عملیات عمرانی درمانگاه دیواندره آغاز شده است و طراحی نقشه درمانگاه تمام و اوراق مناقصه آن نیز تهیه شده است.

وی با بیان اینکه مرحله خاک‌برداری این پروژه انجام شده است، گفت: به محض تعیین پیمانکار این پروژه براساس برنامه پیش‌بینی شده ظرف 18 ماه اجرا و به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان تصریح کرد: طرح توسعه بیمارستان سقز سال گذشته مصوب و به مناقصه گذاشته شده است که در همین راستا پیمانکار مشخص و الان در مرحله بتن ریزی است و این طرح توسعه در 3 هزار و 100 متر ظرف 18 ماه اجرا خواهد شد.

فولادی با بیان اینکه ارتقای تخت در این بیمارستان از 55 تخت به 64 تخت صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: در شهرستان بانه نیز درمانگاهی در نقطه صفر مرزی احداث و راه‌اندازی شده است.

وی اذعان کرد: عملیات عمرانی این پروژه کاملا تمام و تحویل موقت گرفته شده است و برای پرسنل این درمانگاه منتظر آزمون نخواهیم شد این درمانگاه از فردا وارد مدار خدمات‌رسانی خواهد شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان با بیان اینکه کردستان به لحاظ شاخص مراکز درمانی جز رتبه‌های اول کشور است، گفت: در بین شهرهای استان تنها در دهگلان سازمان درمانگاه ملکی ندارد.

فولادی تصریح کرد: تمام شهرهای استان مرکز درمانی ملکی فعال و سطح پوشش خدمات‌رسانی سازمان تامین اجتماعی بعد از راه‌اندازی مرکز ملکی در دهگلان به 100 درصدی خواهد رسید.

وی از کسب رتبه اول درصد سزارین به زایمان طبیعی در تمامی بیمارستان‌های سازمان خبر داد و گفت: در این راستا میانگین جهانی 20 درصد، میانگین کشور بالای 30 و استان 29 درصد است.

مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان خاطرنشان کرد: سال گذشته یک میلیارد و 500 میلیون تومان در حوزه مراکز طرف قرارداد تخلفات صورت گرفته که منجر به اعمال قانون شد و این میزان پول به صندوق سازمان برگشت داده شده است.

فولادی تصریح کرد: بخش عمده از خدمات در حوزه درمان غیر مستقیم است که این حوزه مشکلات خاص خود را دارد اما تخلفاتی که در این راستا صورت می‌گیرد، تخلفات چشمگیر است.

وی با تاکید براینکه در برابر تخلفات به هیچ وجه کوتاه نمی‌آیم، افزود: در سال گذشته چندین مرکز به دلیل تخلفات لغو قرارداد شده‌اند.مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان از جذب نیروی انسانی به عنوان یکی از اولویت‌های کاری مدیریت درمانی استان نام برد و گفت: در راستای تنوع خدمات افزایش بیش از 16 رشته تخصصی را در استان داشته‌ایم.

فولادی اضافه کرد: آمار اعزام بیماران به خارج از استان با انجام اقدامات مختلف کاهش قابل توجهی داشته است و این در شرایط به وجود آمده که اجرای طرح تحول سلامت دست ما را در همکاری با متخصصین بسته است.

وی افزود: امیدواریم با تعاملات جدیدی که بین سازمان تامین اجتماعی و وزارت بهداشت در حال شکل گیری است امیدواریم شاهد رفع بخشی از مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد باشیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان با بیان اینکه شاخص‌ها که از سازمان می‌رسد، نشان می‌دهد هم به لحاظ کمیت و هم از نظر کیفیت شرایط مطلوبی در کشور داریم، اذعان کرد: رسیدن به این جایگاه حاصل تلاش همه مجموعه به ویژه همکاران فعال در حوزه بیمه‌ای تامین اجتماعی استان است.

کد خبر 62812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha