به گزارش کرد پرس، فردی که به این مسئولیت گمارده شد، از لحاظ اداری دارای وضعیت حجمی ( نوعی کاربری که به آن ساعت کاری هم گفته می شود) است که توجیه حقوقی ندارد.
البته این نوع رویه های بکارگیری و مدیر سازی در این دولت پدیده ای جا افتاده است. وقتی که یک مدیر شرکت خصوصی پیمانکاری شبانه حکم ریاست بزرگ ترین سازمان اقتصادی استان برایش صادر می شود و همان شبانه تبدیل وضعیت شده و به عضویت سازمانی دولتی در می آید و سال های متمادی صنعت و معدن و تجارت را به ستاد انتخاباتی تبدیل می کند و یا وقتی پلاستیک فروشی به استان می آید و به عالی ترین منصب مدیریتی نائل گشته و با مدارک و مدارج عالیه اهدایی یکی از دانشگاه ها استان را ترک می کند، این تغییرات به نسبت آنان امری پیش پا افتاده می باشد.
وقتی که بزرگ ترین سازمان ها و مدیریت های اقتصادی استان را با استفاده از نفوذ جناح افراطی در داخل دولت در اختیار گرفته اند و آن را به پایگاه سیاسی تبدیل کرده اند ، کتابخانه استان که محلی از اعراب ندارد!
سیاسی بودن این اقدام از آنجا معلوم می شود که در حالی که بسیاری از دستگاهای اجرایی در بدترین شرایط مدیریتی قرار دارند ولی چون وابستگی جناحی و سیاسی دارند کسی به آنها توجه ندارد. مراکز آموزشی استان از ضعف مدیریت به شدت رنج می برد و افت شدید علمی آنان جامعه علمی استان را آزار می دهد اقتصاد و سرمایه گذاری استان در بدترین شرایط موجود قرار دارد به تحقیق می توان گفت در طول پنجساله دولت رشد سرمایه گذاری در استان سیر نزولی داشته و در بخش صنعت و معدن به پایین ترین سطح خود تنزل کرده و کارگاه های تولیدی عمدتا تعطیل شده اند تجارت خارجی در بدترین شرایط ممکن بسر می برد اندک تلاشی هم که وجود دارد به همت بخش خصوصی و آن هم با هزاران مشکل که اراده ای از طرف مدیران در رفع آن وجود ندارد (بجز موارد خاص !).
حال با این انتخاب امیدواریم مشکلات کولبران حل شود، تجارت مرزی رونق پیدا کند رفاه به نایسر و دیگر مناطق حاشیه نشین حاکم گردد مشکلات شهرداری حل شود دیگر شاهد جزغاله شدن اجساد شهروندان نباشیم که بزم مدیران را در شب حادثه در آبیدر برهم بزند. خیابان سیروس غروب ها به شانزالیزه تبدیل شود و.... امیدواریم با این جابه جایی ها مشکلات استان حل شود و فقیری باقی نماند و نهادهای حمایتی به باشگاه های سیاسی تبدیل شوند.
نظر شما