به گزارش کرد پرس، بهمن مرادنیا در نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان نبود امکانات و تجهیزات در مناطق مرزی منجر به افزایش آمار بیسوادی و به تبع مشکلات جدی در دیگر بخش ها می شود، گفت: باید با فراهم کردن امکانات و تجهیزات لازم آموزشی اجازه ندهیم مناطق مرزی و حاشیه ایی کماکان با رشد معضلات اجتماعی، بیسوادی و تبعات آن روبرو باشند.
وی با بیان اینکه در زمینه تجهیز و تکمیل فضاهای آموزشی نیز باید مناطق حاشیه در اولویت باشند، یادآور شد: در این زمینه به همت جمعی نیاز داریم و دستگاه های متولی باید هر کدام به وظیفه خود به نحو احسن عمل کنند.
مرادنیا به اختصاص 20 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل فضاهای آموزشی از محل اعتبارات سفر معاون سازمان برنامه و بودجه به کردستان اشاره کرد و گفت: در این حوزه باید توان خیرین جدی گرفته شده و از هر طریقی برای رونق وضعیت فضاهای آموزشی تلاش کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کردستان نیز در این جلسه با بیان اینکه در سفر معاون سازمان به استان اعتبارات خوبی برای تکمیل برخی از پروژه های آموزشی مصوب شد، اظهار داشت: در این سفر 110 میلیارد ریال برای تکمیل مجتمع آموزشی حیات طیبه سنندج مصوب شد.
بهرام نصراللهی زاده افزود: همچنین در این سفر 25 میلیارد ریال برای تکمیل مدرسه راهنمایی 15 کلاسه طالقانی سنندج، 60 میلیارد ریال برای 2 هنرستان در مریوان و اعتباراتی برای تکمیل هنرستان 12 کلاسه شهرک بهاران و سه اردوگاه ملی دانش آموزی مصوب شد.
وی همچنین قول مساعد داد هر پروژه آموزشی در استان که نیازمند اعتباراتی برای تکمیل باشد به شرطی که تا مهر ماه امسال به بهره برداری برسد، نسبت به تخصیص آن اقدام می شود.
نیاز 130 میلیارد تومانی حوزه آموزش
سرویس کردستان- مدیر کل آموزش و پرورش از وجود 158 پروژه نیمه تمام در حوزه آموزش و پرورش در استان کردستان خبر داد و نیاز مالی برای تکمیل این پروژه ها 130 میلیارد تومان برآورد کرد.
به گزارش کرد پرس، رشید قربانی در نشست شوراهای آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه از این تعداد پروژه نیمه تمام آموزشی، 66 پروژه ملی و 92 مورد نیز استانی و مشارکتی است، گفت: در حال حاضر شهرستان های سنندج و مریوان بیشترین مشکل را در زمینه کمبود فضاهای آموزشی دارند. در صورت تکمیل این تعداد پروژه آموزشی نیمه تمام در استان، بسیاری از مشکلات و موانع موجود در این حوزه رفع خواهد شد.
وی تاکید کرد: هم اکنون 80 درصد خیرین مدرسه ساز استان تمایل به احداث مدارس 2 و سه کلاسه در روستاها دارند در حالیکه بیشترین مشکل ما در شهرها و حاشیه شهرهاست و روستاها وضعیت مطلوب تری دارند.
قربانی با بیان اینکه 2 هزار و 700 ساختمان آموزشی در استان داریم، گفت: حدود یک هزار باب از این ساختمان ها از استاندارد مطلوبی برخوردار هستند ولی مابقی نیاز به مقام سازی و تعمیرات دارد.
نظر شما