به گزارش خبرگزاری کُردپرس، خالد جعفری در جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان کردستان، اظهار کرد: در آخرین جلسه این شورا در سال 99 قرار بود بازرگانان جدید برای انجام مبادلات غیر رسمی در بازارچه های مرزی موقت در سه شهرستان بانه, مریوان و سروآباد به فرمانداری ها معرفی شوند که 29 نفر براساس دستورالعمل ها به عنوان نماینده مرزنشینان معرفی شدند.
وی افزود: کسانی که قصد دارند به عنوان کارگزار مبادلات مرزی را در بازارچه های مرزی موقت انجام دهند باید 2 شرط کارت بازرگانی فعال و عدم تعهدات ارزی را داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان ادامه داد: بر اساس دستورالعمل ها از این تعداد تنها 9 نفر شرایط لازم را برای فعالیت در این حوزه دارند.
جعفری یادآور شد: تمام هدف دولت درگیر کردن بیشتر مرزنشینان در این مبادلات مرزی است تا بتوانند از این طریق درآمدی برای گذراندن معیشت خود کسب کنند.
وی بیان کرد: از اتاق بازرگانی استان انتظار داشتیم بازرگانان فعال در این حوزه را به فرمانداران معرفی کنند تا بتوان مجوزهای لازم را برای فعالیت این افراد صادر کرد اما تا امروز اتاق بازرگانی هیچ همکاری نداشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: اگر بازرگانانی که به عنوان کارگزار قرار است با استفاده از کارت بازرگانی مرزنشینان کالا وارد کنند به هر مرزنشین ماهیانه تا سقف 700 هزار تومان کمک مالی می شود اما بازرگانان ما از این فرصت استفاده لازم را نکرده اند.
جعفری اظهار کرد: بازرگانان باید در مبادلات تجاری بازارچه های مرزی موقت سود خود را از کالاهای وارد شده ببرند نه اینکه از سودی که باید دست مرزنشین برسد, سود ببرند.
نظر شما