خرابی سی تی اسکن قروه و سرگردانی بیماران/مشکل زمان و هزینه

سرویس کردستان- مشکلات بیمارستان قروه در حالی ادامه دارد که این بار با خرابی دستگاه سی تی اسکن، بیماران سرگردان شدند و در این میان هنوز وعده های معاون درمان وزیر بهداشت به طور کامل محقق نشده است.

به گزارش خبرنگار کردپرس، مدتی است در شبکه های اجتماعی از خرابی تنها دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید بهشتی قروه اعتراض می شود. اعتراضی که بی تفاوتی مسئولان و دغدغه بیماران را نشان می دهد و تا بدین لحظه نه فرماندار واکنشی داشته و نه نماینده مجلس! و گویا این همان حکایت همیشگی است که می گوید «آنچه به جایی نرسد فریاد است!».

بیمارستان قدیمی قروه که هر سال از کمبودهای آن سخن گفته می شود از اواخر سال گذشته یعنی در اسفند ماه 99 با مشکل خرابی تنها دستگاه سی تی اسکن دولتی مواجه شد. خرابی که به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قروه مربوط به یک قطعه بود که به دلیل برخورد با اواخر سال و تعطیلات نوروز، بیمارستان و بیماران را با مشکل روبرو کرد.

«فردین گوهری» در همین زمینه در گفت و گو با خبرنگار کردپرس اظهار داشت: خرابی دستگاه در بدترین زمان ممکن رخ داد به طوری که در 27 اسفند سال گذشته قطعه خراب شد و تا 7 فروردین سال جدید پیگیر برای رفع مشکل بودیم.

او تعطیلی شرکت مرتبط برای تأمین قطعه را اصلی ترین دلیل تأخیر پیش آمده دانست و افزود: پس از پیگیری، شرکت پیش فاکتوری به مبلغ 533 میلیون تومان را فرستاد و هم اکنون این هزینه تأمین و به حساب شرکت واریز خواهد شد و تا روز سه شنبه دستگاه تعمیر می شود.

«گوهری» در پاسخ به این سؤال که در این مدت برای بیمارانی که به سی تی اسکن نیاز داشتند، چه اقدامی صورت گرفت، بیان کرد: برای بیمارانی که بستری بودند جهت گرفتن سی تی با آمبولانس به سنندج برده می شدند و بیشترین مشکل برای بیماران سرپایی غیربستری ایجاد شده بود.

هرچند مدیر شبکه بهداشت و درمان قروه معتقد است دستگاه در بدترین زمان ممکن خراب شده اما به گفته «مهدی زند»؛ رئیس بیمارستان شهید بهشتی قروه اصلی ترین مشکل مربوط به تأمین نشدن اعتبار لازم برای تعمیر قطعه خراب شده دستگاه بود و برای همین این وقفه پیش آمد.

نتیجه سفر معاون درمان وزارت بهداشت به کجا رسید؟

شامگاه چهارشنبه 19 شهریور ماه سال گذشته بود که معاون درمان وزیر بهداشت برای بررسی وضعیت بیمارستان شهید بهشتی قروه به شهرستان قروه سفر کرد.«قاسم جان بابایی» در این سفر وعده توسعه فاز دوم بیمارستان را با 150 تخت و ارسال دستگاه سی تی اسکن و اکسیژن ساز را داد.

از میان این وعده ها تنها دستگاه اکسیژن ساز محقق شد و دو مورد دیگر یعنی تأمین دستگاه سی تی اسکن و توسعه بیمارستان همچنان بلاتکلیف مانده اند.

برای دستگاه سی تی اسکن باید متولیان دانشگاه علوم پزشکی کردستان پاسخ دهند که آیا پیگیری لازم را داشته اند چون ارسال این دستگاه دیگر نیازمند بودجه خاصی نیست! اما برای توسعه فاز دوم بیمارستان آن طور که مدیر شبکه بهداشت و درمان قروه می گوید مراحل کار اعم از تعیین محل لازم و... انجام شده و در حال حاضر همچنان منتظر تخصیص بودجه برای انجام عملیات هستند، بودجه ای که نیاز است نماینده مردم قروه در مجلس پیگیری کرده و آن را اخذ نماید./

* گزارش: زیبا امیدی فر

کد خبر 7342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha