به گزارش خبرگزاری کردپرس، نبیاله تبار در حاشیهی کارگاه آموزشی دانشنامه دفاع مقدس (تشکیل پرونده علمی) که در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ایلام برگزار شد، عنوان کرد: این مدخلها در سه بخش شهدای استان ایلام، جغرافیا و مکان و بخش فرهنگی، سیاسی و اجتماعی شناسایی شده اند.
وی در مورد گامهای اصلی تدوین دانشنامه دفاع مقدس توضیح داد: این کار دارای سه گام اصلی تدوین و تصویب مداخل، تشکیل پروندهی علمی برای هر مدخل و نگارش مقالهی مخصوص هر مدخل بر اساس پروندهی علمی است.
تبار گفت: استان ایلام مرحلهی تدوین و تصویب مداخل را پشت سر گذاشته است و اکنون در مرحلهی تشکیل پروندهی علمی برای هر مدخل هستیم که برگزاری کارگاه امروز در همین راستاست.
مسئول واحد ادبیات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان ایلام با تأکید بر این نکته که تشکیل و تکمیل پروندهی علمی برای هر مدخل یک پروسه و جریان است، خاطرنشان کرد: با تدوین این دانشنامه به یک تاریخ جامع و دقیق در مورد جنگ تحمیلی در استان ایلام دست خواهیم یافت که میتواند منبع بسیاری از کارهای پژوهشی و هنری در آینده باشد.
به گزارش کردپرس، در این جلسه آقای قاضی و آقای مجتهدی، از مسئولان تدوین دانشنامهی جامع دفاع مقدس در این کارگاه حضور داشتند و به توضیح بایستههای لازم در تشکیل پرونده علمی مداخل پرداختند.
نظر شما