کمبود جدی فضای آموزشی در آذربایجان غربی/نرخ بیسوادی باید کاهش یابد

سرویس آذربايجان غربی- استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه کمبود فضای آموزشی در این استان جدی است گفت: جبران عقب ماندگی های آموزشی استان به یک تبعیض مثبت از سوی وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه نیازمند است.

به گزارش کردپرس؛ محمدمهدی شهریاری روز پنجشنبه نوزدهم فروردین در جلسه شورای آموزش و پرورش که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان اینکه سال گذشته ۹۰۰ کلاس درس احداث و تجهیز و نوسازی شد افزود: دو هزار و ۲۰۰ کلاس درس نیز در سطح استان در دست احداث است.

او گفت: آذربایجان غربی به دلایل مختلف از روند طبیعی ایجاد سرانه فضای آموزشی عقب مانده و در شرایط فعلی صرفا یک تبعیض مثبت اساسی می تواند تا حدودی جبران کننده این وضعیت باشد.

استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: اگر چه در دو، سه سال اخیر در کاهش نرخ بیسوادی اقدامات خوبی صورت گرفته است اما هنوز در ردیف استان های ضعیف کشوری قرار داریم.

شهریاری توجه به دانش آموزان مناطق محروم، کودکان بازمانده از تحصیل، ایجاد فضای آموزشی در شهرستان های کم برخوردار و موافقت با واگذاری زمین برای دانشگاه فرهنگیان و معلمان حق التدریس و قرآنی را نیز مطرح کرد و افزود: شکاف برخورداری استان از فضاهای آموزشی در مقایسه با سایر استانها صرفا با یک کار جهادی و تخصیص اعتبارات ویژه میسر است.

نیاز مبرم به ۵۰۰ نیروی انسانی مشاور در مناطق محروم آذربایجان غربی

مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در جلسه از کسب رتبه نخست آموزش و پرورش استان در شاخصهای ارزیابی شوراهای آموزش و پرورش خبر داد و گفت: خروجی مجموع ۲۴ جلسه شورای آموزش و پرورش در سه سال گذشته، ۱۲۲ مصوبه بوده است که ۹۲.۵ درصد اجرایی شده است و منتج به کسب رتبه اول از حیث تعداد جلسات، استیفای حقوق و توسعه کمی و کیفی آموزش و پرورش استثنایی شده است.

مهین منافی با اشاره به وجود بیش از ۶۰۰۰ دانشجو معلم در دانشگاه های فرهنگیان استان گفت: جهت رفع معضل کمبود نیروی انسانی، افزایش افزایی جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان و ایجاد فضای مرکز دانشگاه فرهنگیان در جنوب استان راهگشا خواهد بود.

او همچنین از رشد ۱۶۱ درصدی درآمدهای خاص آموزش و پرورش استان در سالجاری نسبت به سال ۹۷ خبر داد و افزود: با توجه به ساحت های زیستی، اعتقادی و فرهنگی سند تحول بنیادین استان آذربایجان غربی نیازمند اردوگاه فرهنگی تفریحی مجهز برای استفاده دانش آموزان و سفیران شهرهای دیگر می باشد.

منافی گفت: براساس اصل تقدم پرورش بر آموزش و در راستای کاهش حجم آسیب های روانی دانش آموزان، نیاز مبرم به حداقل ۵۰۰ نیروی انسانی مشاور بویژه در مناطق محروم استان داریم.

کد خبر 7527

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha