حمایت از تولید و فعالیت های اقتصادی تنها راه غلبه بر تحریم است

سرویس کردستان - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: حمایت از تولید و فعالیت های اقتصادی تنها راه غلبه بر تحریم های دشمنان است.

به گزارش کُرد پرس، خالد جعفری در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان کردستان با بیان اینکه در سال جاری باید گفتگوی دولت و بخش خصوصی جدی تر و کاربردی تر باشد، گفت: رهبر معظم انقلاب شعار سال را تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها عنوان کردند و باید همه همت ما عملیاتی و اجرایی شدن کامل این شعار باشد.

وی افزود: اولین جلسه گفتگوی دولت و بخش‌خصوصی استان به بررسی چگونگی عملیاتی شدن شعار سال و با هدف مانع زدایی از تولید برگزار شد تا با راهکارهای روشن و شفاف بتوانیم در سل پیش رو عملکرد بهتری داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با بیان اینکه بیش از ۱۴ ماه است که استان و کشور درگیر بیماری کرونا است و جدای از این بیماری با یک جنگ تمام عیار اقتصادی و تحریم ها نیز روبرو بودیم، ادامه داد: تنها راه پیروزی در جنگ اقتصادی و غلبه بر تحریم های دشمنان حمایت از تولید و فعالیت های اقتصادی است.

جعفری حمایت دستگاه های نظیر امور مالیاتی، بیمه و بانک ها از تولید را ایجاد کننده رونق اقتصادی عنوان کرد و یادآور شد: اقدام امور مالیاتی در بستن گلوگاه های فرار مالیاتی و دریافت مالیات از فعالیت های سودآور غیر تولیدی می تواند برخی سرمایه ها را به سمت تولید سوق دهد.

وی از تلاش و همراهی بانک ها با تولید کنندگان و فعالان اقتصادی در سال گذشته، بیان کرد: در سال گذشته بانک ها تعامل بسیار خوبی با تولید کنندگان و سرمایه گذاران داشتند که امیدواریم امسال نیز این روند با قدرت بیشتری تداوم داشته باشد.

شعار سال منطبق با نیازها و خواسته بخش خصوصی است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شعار سال جاری منطبق با نیازها و خواسته بخش خصوصی است، گفت: امسال براساس شعار سال انتظار می رود محصولات باکیفیت توسط بخش خصوصی تولید شود و مردم هم با خرید محصولات داخلی از واحدهای تولیدی پشتیبانی و سه قوه چالش ها و مشکلات و مانع پیش روی تولیدکنندگان را برطرف کنند.

سیدکمال حسینی افزود: مالیات و بیمه تامین اجتماعی و بانک ها در رونق تولید و پیشبرد شعار سال تاثیرگذارند و امید می رود این نهادها در استان فعالیت چشمگیری داشته باشند.

پرداخت بیش از ۹۵ هزار میلیارد تسهیلات بانکی در کردستان

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های کردستان هم در این جلسه با اشاره به اینکه تامین مالی بنگاه‌های تولیدی بدون حضور و حمایت بانک‌ها امکان پذیر نیست، اظهار کرد: امسال هم بانک‌های استان در راستای عمل به فرامین رهبری با همه توان به ارایه خدمت به متقاضیان به ویژه در بخش تولید می‌پردازند.

علی اشرف یوسفی قیاسی ادامه داد: با حمایت و تلاش مدیران ۱۵ بانک زیرمجموعه کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان سال گذشته ۹۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است.

وی یادآور شد: امسال در این بانک طرحی با عنوان تشکیل کمیته مانع‌زدایی تدوین و تعریف شده که اولویت آن شناسایی موانع ارایه خدمت به متقاضیان تسهیلات بانکی است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های کردستان بیان کرد: از دیگر برنامه‌های امسال ما پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و نیمه فعال به منظور افزایش تولید، ایجاد واحدهای تولیدی با توجیه اقتصادی و حمایت از شروع بکار واحدهای راکد است.

واحدهای تولیدی از قانون بخشودگی جرایم بیمه استفاده کنند

مدیرکل تامین اجتماعی کردستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه قانون بخشودگی جرایم بیمه‌ کارگاه‌های تولیدی، صنعتی و خدماتی فرصت مناسبی برای این واحدها ایجاد کرده است، گفت: انتظار می‌رود مردم استان از این فرصت پیش آمده نهایت استفاده را کنند.

سیدصلاح قریشی با بیان اینکه حجم مطالبات معوق بیمه کارگاه‌های تولیدی، خدماتی و صنفی در استان بالا است، افزود: کارگاه‌های تولیدی برای بهره‌مندی از این قانون باید در سامانه تامین اجتماعی ثبت نام کنند.

اداره مبارزه با فرار مالیاتی در کردستان تشکیل شد

همچنین معاون حسابرسی اداره‌کل مالیات کردستان در این جلسه با بیان اینکه در این شرایط حساس کشور تورم و گرانی از دغدغه‌های اصلی مردم و مسئولان است، اظهار کرد: با توجه به تاثیرات شیوع کرونا اقدامات متعددی برای متعادل سازی و مشوق‌های مالیاتی انجام شد.

مجید ذبیح اللهی ادامه داد: از زمان شیوع کرونا تمدید مهلت اظهار نامه مالیاتی، بخشودگی بدهی مالیات بر ارزش افزوده،حذف گواهی مالیات برارزش افزوده، تقسیط بدهی‌های مالیاتی و اولویت بندی پرونده های مالیاتی از جمله اقدامات انجام شده این اداره‌کل در سال گذشته بوده است.

وی یادآور شد: برنامه‌های امسال این اداره‌کل هم شامل تقویت سازوکار مبارزه با فرار مالیاتی، تشکیل اداره مبارزه با فرار مالیاتی، تلاش در راستای وصول معوقات مالیاتی کارت‌های بازرگانی، تقسیط بدهی مالیاتی واحدهای تولیدی و ایجاد میز خدمت مالیاتی برای رفع ابهامات مالیاتی است.

کد خبر 7956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha