خبرگزاری کردپرس _ هر چند شیوع بیماری کرونا به شدت گردشگری منطقه اورامانات را تحت تاثیر قرار داده است ولی به محض عادی شدن وضعیت، دوباره گردشگران به شوق تفرج در بهشت پاوه به منطقه خواهند آمد و به بهانه های مختلف به دیداراین دیار خوش نیشان می آیند. زیبائی های طبیعی دیارمان از یکسو و مهربانی مردمانمان از سویی دیگر باعث این دلبستگی گردشگران گردیده و همچنان نیز رو به تزاید است.
فارغ از نقاط ضعف و قوت صنعت گردشگری همچون هر پدیده اجتماعی دیگری، نبض این صنعت به طراحی و راه اندازی رویدادهای متنوع بستگی دارد و بر ماست تا با نگاهی نو به داشته هایمان، فرصت هایی را جهت بازدید و اقامت بلندمدت گردشگران فراهم نماییم.
رویداد سازی اتفاق بسیار مبارکی است که چنانچه با لحاظ قراردادن پیوست های فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی همراه باشد بی گمان نتیجه ای کاملا مفید را در بر خواهد داشت.
در این میان " با توجه به وجود حجم انبوهی از تاکستان های انگور در سطح شهرستان پاوه می توان به طراحی رویدادی با عنوان "تاکستان گردی" پرداخت و در فصل برداشت، رخدادی به غایت زیبا را برای این هدیه الهی برقرار نمود تا باغداران، روستائیان، اهالی صنعت گردشگری و دیگر ذینفعان نیز از ثمره آن بهره مند شوند.
تاکستان گردی می تواند واژه ای جدید در عرصه گردشگری روستایی باشد و به نظر می رسد در صورت تمرکز بر این رشته بتوان زمینه خلق درآمد خوبی را برای ذینفعان صنعت گردشگری در اورامانات و به ویژه شهرستان پاوه فراهم نمود.
آنچه باعث رونق گردشگری از دیرباز تاکنون بوده، خلاقیت و نوآوری مبتنی بر داشته های موجود و ترکیب آن با ظرفیت های گردشگری منطقه است. با توجه به رقابت وسیعی که در بازارهای گردشگری برای جذب گردشگر وجود دارد همیشه برگ برنده با نوآورانی است که به خلق فرصتهای نوین می پردازند.
تاکستان گردی به عنوان یکی دیگر از قابلیت های گردشگری شهرستان پاوه می تواند خود به تنهایی بازار ویژه ای را برای علاقه مندان ایجاد نماید.
*دانش آموخته برنامه ریزی گردشگری
نظر شما