بخش عمده ای از مشکلات فعلی کشور منشأ داخلی دارند

سرویس ایلام- نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: کشورمان امروز در یک وضعیت استثنایی و دارای مشکلاتی است که البته همه این مشکلات را نباید به میدان خارجی ها بی اندازیم.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، سلام امینی در نشست شورای اداری استان ایلام که با حضور رئیس دیوان محاسبات کشور و استاندار ایلام برگزار شد گفت: بخش عمده ای از مشکلات فعلی به حوزه داخل کشور و به عملکرد ما بر می گردد و باید همه تلاش کنند از این وضعیت عبور کنیم.
وی افزود: در شرایط اقتصادی فعلی ، بسیاری از افراد فقیر جامعه فقیرتر شده اند که بخشی از آن به عملکرد دستگاه های نظارتی بازمی گردد.
نماینده مردم ایلام با بیان اینکه دیوان محاسبات به عنوان بازوی قدرتمند نظارتی کشور می تواند در بسیاری از امور ورود پیدا کند، تاکید کرد: نظارت ها نباید تنها به پایان کار موکول شود بلکه باید در حین اجرا نیز از بروز تخلفات جلوگیری شود.
امینی تأکید کرد : مدیران باید قدرت ریسک پذیری داشته و با اشراف اطلاعاتی بالا حرکت کنند در غیر اینصورت با رعب و وحشت از دستگاه های نظارتی امکان انجام هیچ کاری را نخواهند داشت.
وی گفت: بسیاری از شرکت های بزرگ حوزه نفت و گاز و پتروشیمی بدلیل اینکه در استان های دیگر ثبت شده اند، مالیات آنها در همان استان ها پرداخت شده و چیزی عاید استان نمی شود بنابراین همه باید تلاش کنند بخشی از این اعتبارها نصیب استان شود.
متمرکز شدن حساب شرکت های نفتی در ایلام باعث تحول در این استان می شود
استاندار ایلام نیز در این نشست در سخنانی با اشاره به فعالیت شرکتهای نفتی در این استان گفت: گردش مالی اکثر این شرکت ها و نیز پرداخت مالیات آنها در خارج از این استان بوده که لازم است حساب شرکت های فعال در حوزه نفت و پتروشیمی این استان در ایلام متمرکز شوند.
قاسم سلیمانی دشتکی تصریح کرد : جذب حتی درصد کمی از گردش مالی و یا مالیات اخذ شده از این شرکت ها، تحول بزرگی در وضعیت مالی استان ایلام ایجاد خواهد شد.
وی محرومیت ایلام از گردش مالی و مالیات شرکت های نفتی و پتروشیمی که در این استان مستقر و طرف کار و قرار داد هستند را غیر عادلانه عنوان کرد و یادآور شد: متمرکز کردن این حساب ها در استان نیازمند تصویب قانون است.

استاندار ایلام گفت: نظارت نباید ریسک پذیری را کاهش دهد بلکه دستگاه های نظارتی باید با ارائه آموزش های لازم، قدرت تصمیم گیری و ریسک پذیری مدیران را افزایش دهند.
دشتکی افزود: اگر مدیران قدرت تصمیم گیری و ریسک پذیری نداشته باشند با این وضعیت اعتبارها و نحوه تخصیص آنها نمی توانند کاری انجام دهند.
سلیمانی دشتکی با تاکید بر ضرورت تشریح و برخورد متفاوت بین مدیرانی که اختلاس کرده و آنانی که جابجایی اعتبار انجام داده اند اضافه کرد: مدیران موظفند به دنبال موادی از قانون باشند که کار مردم را راه بی اندازند اما به منظور پیشگیری از بروز تخلفات ناخواسته با دستگاه های نظارتی هماهنگی کنند.

کد خبر 84678

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha