پرداخت 98 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در کردستان

سرویس کردستان- نهمین کارگروه اشتغال کردستان ظهر امروز یکشبنه 28 مرداد در استانداری کردستان تشکیل شد و در جریان آن مسئولین حاضر بر ضرورت همکاری بیشتر بانک ها در پرداخت تسهیلات تاکید کردند.

به گزارش کرد پرس، برهان صلواتی مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی در این جلسه با بیان اینکه از مجموع 260 میلیارد تومان سهم کردستان در اشتغال پایدار روستایی تا به حال 137 و 950 میلیون آن از سوی بانک ها تخصیص داده شده و از این میزان بر اساس آمار سامانه کارا 98 میلیارد و 500 میلیون تومان و بر اساس آمار بانک ها بیش از 103 میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت شده است.

صلواتی با بیان اینکه برای 35 میلیارد تومان باقی مانده مشکلی از نظر ارایه طرح به بانک وجود ندارد چرا که در حال حاضر بیش از 420 میلیارد تومان طرح ها به بانک های عامل معرفی شده است، گفت: درخواست ما این است که تا 15 شهریور ماه این میزان هم پرداخت شود تا مرحله دوم تخصیص اعتبارات هم آغاز شود.

وی در مورد پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی هم گفت: از سهم 19 میلیارد تومانی استان از این تسهیلات تا به حال 16 میلیارد تومان آن پرداخت شده است. خواهش ما از بانک ها این است که در این طرح حمایت از اقشار ضعیف را مد نظر قرار دهند.

در ادامه این جلسه نماینده های بانک های عامل طرح تسهیلات اشتغال پایدار روستایی به ارایه توضیحاتی پرداختند. فهیمی مدیر بانک کشاوزی استان کردستان که بانک تحخت مدیریتش بیش از 90 درصد سهمیه دور اول خود در این طرح را پرداخت کرده است، خواستار ابلاغ 50 درصد مابقی اعتبارات شد و گفت: در صورتی که این اعتبارات به موقع اختصاص پیدا نکند، ممکن است متقاضیان دلسرد بشوند. آنها متحمل هزینه هایی شده اند و باید به سرعت این بخش از اعتبارات هم آزاد شود. این درخواست بانک کشاورزی برای آزاد سازی اعتبارات بخش دوم در حالی است که بانک های عامل دیگر شامل توسعه تعاون، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید کم تر از 50 درصد اعتبارات تخصیص یافته را پرداخت کرده اند و حسین فیروزی، رییس این جلسه و معاون هماهنگی اقتصادی استاندار کردستان با ابراز نارضایتی از عملکرد آنها، خواستار تسریع در انجام کارها شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: میزان عملکرد بانک‌ها غیر از بانک کشاورزی، با توجه به درصد‌هایی که در سامانه کارا وجود دارد قابل قبول نیست و باید به صورت مضاعف در این راستا اقدام شود. فیروزی با بیان اینکه در این عرصه عملکرد 100 درصدی را از بانک ها انتظار داریم گفت: میزان عملکرد بانک‌ها با توجه به درصد‌هایی که در سامانه کارا وجود دارد قابل قبول نیست بلکه باید به صورت مضاعف در این راستا اقدام شود.

قهر بانک ها با دهگلان و سروآباد

بر اساس گزارش های ارایه شده در این جلسه از سوی فرمانداران مشخص شد بانک های عامل غیر از بانک کشاورزی در سرو آباد و دهگلان نمایندگی ندارند و به همین دلیل بررسی و پرداخت تسهیلات در این شهرستان ها دچار مشکل جدی است. سوال این است که بانک هایی که در برخی محلات شهرها برای ایجاد شعبه در یک رقابت شدید و بدون توجیه هستند چگونه است که رغبتی به ایجاد شعب و نمایندگی در دو شهرستان مهم استان دارند.

موضوعی که از سوی معاون اقتصادی استاندار گوشزد زد و گفت: سروآباد از نظر ظرفیت های کشاورزی و دهگلان هم از نظر کشاورزی و هم از نظر صنعتی برای استان از اهمیت ویژه برخوردارند و بانک های عامل باید در این زمینه برنامه ریزی کنند.

کد خبر 85015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha