به گزارش کردپرس، شرکت نفتی خارجی گولف کی ستون که قراردادی را با دولت اقلیم کردستان برای خرید نفت امضا کرده است امروز اعلام کرد از دولت اقلیم کردستان بابت دستمزد ماهیانه استخراج نفت مربوط به ماه می امسال 27 میلیون دلار دریافت کرده است.
پرداخت این مبلغ از فروش نفت خام میادین نفتی شیخان در اقلیم کردستان صورت گرفته است.
به نوشته لندن ثاوت ایست، گولف کی ستون قراردادی را با دولت اقلیم کردستان برای خرید نفت خام میدان نفتی شیخان به قیمت متوسط نفت خام برنت منهای 22 دلار برای هر بشکه برای تخفیف به خاطر کیفیت پایین آن، به علاوه کسر هزینه های حمل و نقل محلی و بین المللی امضا کرده است.
این قرارداد از اکتبر 2017 اجرایی شده و تا پایان دسامیر امسال معتبر است.
اقلیم کردستان عراق بعد از کاهش شدید قیمت نفت در سال 2014، قطع بودجه از سوی بغداد و آمدن داعش دچار بحران اقتصادی شد اما از حدود یک سال گذشته با افزایش استخراج نفت و بهبود قیمت ها توانسته است دستمزد ماهانه شرکت های نفتی بین المللی را سر موعد پرداخت کند.
کد خبرنگار: 40101
نظر شما