به گزارش کُرد پرس، هیوا لهونیان اظهار کرد: با توجه به آغاز زود هنگام گرمای هوا، کاهش تولید نیروگاه های برق آبی به دلیل کاهش نزولات آسمانی و احتمال خروج نیروگاه های برق آبی از مدار تولید، تابستان بسیار سختی در انتظارمان است.
وی با اشاره به کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی بارش ها در کشور، افزود: مقدار ظرفیت تولید برق نیروگاه های برق آبی در کشور به شدت کاهش یافته است و از سوی دیگر شاهد افزایش دما و افزایش مصرف برق خانگی به دلیل ماندگاری بیشتر مردم در خانه ها و استفاده از وسایل برقی در شرایط کرونایی، استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمز ارز و غیره هستیم که همگی باعث شده تا تابستان سختی را پیش رو داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان ادامه داد: از هم اکنون برنامهریزیهای دقیق و مدون در سطح استان برای عبور از پیک تابستان ۱۴۰۰ انجام گرفته و یا در دست اقدام است.
لهونیان در ادامه به پروژه های اجرا شده در همین راستا اشاره کرد و یادآور شد: مانورهایی نیز از ابتدای سالجاری برای عبور از تابستان بدون خاموشی اجرا می شود که میتوان به مبارزه با رمز ارزهای غیر مجاز، تعدیل روشنایی معابر و جادههای بین شهری و اصلاح و بهسازی شبکه های توزیع نام برد و در همین راستا اولین مانور در تاریخ ۲ اردیبهشت در استان اجرا شد.
وی به پتانسیل ادارات و دستگاههای دولتی سطح استان در کاهش مصرف برق پرداخت و بیان کرد: امسال برای نخستین بار، دستگاه های اداری موظف شدهاند که برق مصرفی خود را ۵۰ درصد در ساعات اداری کاهش و میزان مصرف برق خود را در ساعات غیراداری به ۱۰ درصد برسانند، که این مهم کمک شایانی به عبور از پیک تابستان سالجاری خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان به راهکارهای بسیار ساده و کاربردی در مدیریت مصرف برق و عبور از تابستانی بدون خاموشی اشاره کرد و گفت: استفاده نکردن از وسایل پرمصرف برقی در ساعات پیک (۱۳ الی ۱۷ و ۲۰ الی ۲۴)، خاموش کردن لامپ های اضافی در منزل و محل کار و بهره گیری از نور طبیعی روز، استفاده از درجه مناسب 24 تا 26 درجه سانتیگراد برای کولرهای گازی و قرار دادن کولرهای آبی بر روی دور کند از راه کارهای موثر در مدیریت مصرف برق و عبور از پیک تابستان ۱۴۰۰ است.
نظر شما