به گزارش خبرگزاری کردپرس، رئیس کمیته حمل و نقل مجلس شورای اسلامی در تازهترین اظهارنظر خود از نیاز 20 هزار کیلومتری کشور به خطوط راهآهن سخن گفته است. با توجه به اینکه مجموع خطوط ریلی کشور 12 هزار کیلومتر است، هشت هزار کیلومتر دیگر باید بر خطوط ریلی کشور افزوده شود. اما آیا استان ایلام سهمی از این هزاران کیلومتر خواهد داشت؟
شادمهر کاظم زاده، نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی به خبرگزاری خانه ملت گفته: در شرایط کنونی کشور باید سرمایه گذاری ویژه ای در حیطه خطوط ریلی از جمله مسیرهای شمال به جنوب، شرق به غرب، شمال غربی به جنوب شرقی و شمال غربی به جنوب شرقی انجام شود.
رئیس کمیته حمل و نقل مجلس تأکید کرده: در غیر این صورت با توجه به وضعیت بین المللی، رقبای ما سرمایه گذاری کرده و عملا ایران را از مسیرهای بین المللی خارج می کنند.
با این توضیح کاظم زاده که بدون سرمایه گذاری ریلی، ایران از مسیرهای منطقه ای و بین المللی حذف می شود، آیا وقت آن نرسیده است که کلنگ در هوا ماندهی راه آهن ایلام به زمین بخورد؟
اتصال راه آهن کرمانشاه به ایلام جزء اولویتهای استان ایلام است
سوت قطار پس از سالها چشم انتظاری در استان کرمانشاه شنیده شد و باعث امیدواری مردم و دغدغهداران توسعه غرب کشور شد. صدای سوت قطار کرمانشاه در استان ایلام نیز پیچید و با سوت قطارهای خوزستان در هم آمیخته شد ولی در استان ایلام به گوش کسانی که باید میرسید، نرسید.
این که استاندار محترم و سایر مسئولین هر از گاهی در جملهای از گزارشهای خود به بایدهای اتصال ایلام به راهآهن کرمانشاه و خوزستان اشاره کنند تا کنون یک متر برای استان ما خط ریل ایجاد نکرده است.
در همین رابطه و در تازهترین اظهارنظر، معاون عمرانی استانداری ایلام در دیدار خود با معاون وزیر راه گفته: اتصال ایلام به شبکه ریلی کشور ضروری است.
احمد کرمی اظهار داشته: در این جلسه که با حضور مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام و همچنین سرمایهگذار طرح راهآهن و بزرگراه مهران، دهلران، اندیمشک برگزار شد، در خصوص تسریع در اخذ مجوز شورای اقتصاد برای فاینانس طرح اتصال ایلام به شبکه ریلی بحث و تبادل نظر شد.
خبر فوق، فراتر از این برای راهآهن ایلام رهاوردی ندارد... همین که بحث و تبادل نظر شد گویی کار انجام شده و ما باید چمدانهایمان را ببندیم و آدرس راهآهن را به راننده آژانس بدهیم!
استان ایلام در بین استانهای جدار مرزی غرب کشور در مراودات تجاری با کشور عراق صاحب مقام دوم است و این حجم از صادرات در کنار حجم روزانه هزاران نفری تردد گردشگران مذهبی دو کشور، بدون داشتن سواد اقتصادی و سیاسی خاصی حکایت از ضرورت اتصال استان ایلام به راهآهن کشور دارد؛ چیزی که تا کنون در حد خبر و تیترهای اغراق شده باقی مانده است.
نظر شما