به گزارش خبرگزاری کردپرس، پریچهر سلطانی در نشست توانمندسازی زنان کارآفرین ایلام در راستای حمایت از تولید کالای ایرانی عنوان کرد: استان ایلام دارای ظرفیت های مناسبی برای سرمایه گذاری است که زنان می توانند با تلاش از این پتانسیل بهره برده و توانمندی های خود را به منصه ظهور برسانند.
وی گفت: زیرساختهایی که ما برای فعالیتهای اقتصادی فراهم کردهایم برای زنان و مردان دارای شرایط تساوی بوده اما باید بپذیریم در استان ایلام حضور زنان در عرصه های اقتصادی و سرمایه گذاری کمرنگ است که باید در صورت وجود موانع، آنها را رفع کرد.
سلطانی به ظرفیت اربعین در ایلام اشاره کرد و گفت: با توجه به تردد میلیونی زائران اربعین زنان کارآفرین ایلامی می توانند از این موقعیت بهره برده و در زمینه های مختلف برای خود درآمدزایی کنند.
مشوقهای مالی خوب برای بانوان کارآفرین
مشاور امور بانوان سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: برای بانوان کارآفرینی که بخواهند در شهرک ها و یا نواحی صنعتی فعالیت کنند، مشوق ها و تسهیلاتی پیش بینی شده است.
سلطانی افزود: مبلغی که تولیدکننده یا صنعتگر باید در ابتدای کار برای خرید زمین در شهرکها و نواحی صنعتی پرداخت کند، از بانوان چهار درصد قیمت اولیه اخذ و مابقی نیز در اقساط 60 ماهه دریافت می شود.
81 درصد جمعیت غیرفعال اقتصادی ایلام زنان هستند
مدیرکل امور بانوان استانداری ایلام نیز در این نشست گفت: زنان ایلامی در بسیاری از حوزه ها بخوبی توانمندی های خود را متناسب با شرایط توسعه داده و در همه بخش ها جایگاه مناسبی دارند.
مریم شادیوند اعلام کرد: جمعیت فعال اقتصادی استان 36 و یک دهم درصد است که 19 و یک دهم درصد آن را زنان تشکیل میدهند.
وی افزود: از طرفی 63 درصد جمعیت استان از نظر اقتصادی غیرفعال هستند که 81 درصد این جمعیت را زنان تشکیل میدهند که این نکته بسیار در خور تأمل است.
شادیوند با بیان این که بیش از 15 هزار و 600 نفر از زنان ایلامی در 71 رشته صنایع دستی فعال هستند، ادامه داد: تعداد 433 واحد تعاونی توسط زنان و 43 صندوق اعتباری خرد زنان روستایی در استان توسط بانوان مدیریت میشوند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری ایلام از دختران و زنان مناطق مختلف استان خواست با شناسایی استعدادهای خود در این مسیر گام بردارند و بر اساس علایق و توانمندیهای خود در پی خلق فرصتهای اشتغال با عنایت به شرایط موجود برآیند.
نظر شما