به گزارش کردپرس، اولین انتخابات داخلی اقلیم کردستان پس از برگزاری رفراندوم استقلال، که پیامدهای زیانبار برای این منطقه خودمختار داشت، روز 30 سپتامبر برگزار می شود و در آن مردم نمایندگان پارلمان را انتخاب می کنند.
این انتخاباتی در حالی برگزار می شود که تعداد احزاب اپوزیسیون بعد از رفراندوم افزایش پیدا کرده و این احزاب در انتخابات پارلمانی عراق که در ماه می 2018 برگزار شد عملکرد خوبی نداشتند. تحلیلگران این امر را به بی اعتمادی و ناامیدی مردم به ایجاد تغییر نسبت داده اند.
خبرگزاری رویترز در گزارشی پیرامون انتخابات 30 سپتامبر 2018 پارلمانی عراق نوشت: با توجه به تضعیف شدن جریان اپوزیسیون در اقلیم کردستان نسبت به گذشته، احتمال می رود دو حزب حاکم اتحادیه میهنی و دموکرات کردستان باز هم بیشترین کرسی را کسب کرده و برای سه دهه حکمرانی در اقلیم کردستان را همچنان در اختیار داشته باشند.
این خبرگزاری به اختلافات داخلی در حزب اتحادیه میهنی اشاره کرده و نوشت: احتمال می رود این امر باعث شود حزب دموکرات کرسی های بیشتری در این انتخابات کسب کرده و به قدرت بلامنازع در اقلیم کردستان تبدیل شود و با توجه به این که حزب دموکرات بیشترین کرسی را نیز در انتخابات پارلمانی عراق در میان احزاب عراقی کسب کرد، این حزب نقش حیاتی هم در تشکیل دولت اقلیم کردستان و هم دولت مرکزی عراق ایفا کند.
کد خبرنگار: 40101
نظر شما