کردپرس- اصلاح طلبی خصیصه و ویژگی مثبتی است که کسب و متصف شدن به آن از کمالات است و مایه افتخار. اما نمی توان صفاتی که لازم است در وجود انسان ملکه شوند تا تأثیر گذار و ماندگار باشند با یک روز و یا یک شعار متصف به آن ها شد. چونکه همانگونه در علم اصول در بحث اشتقاق بحث می شود باید شخص یا ذات در زمان حال متصف به مشتق و بهره ای از مشتق منه داشته باشد تا اورا خوب یابد واجد آن دانست.
اصلاح طلبی در ایران که پس از 76 رواج یافت و به عنوان لقب و پسوندی در آمد. به سبب معنای پربار اصلاحات و امیدها و انتظارات نهفته و متراکم مردم مورد استقبال طبقات و اقشار مختلف قرار گرفت و جمعیت های زیادی جذب این جریان شدند.
در مناطق کردنشین نیز به سبب سابقه و پیشینه ی عدالت خواهی مردم، این جنبش با استقبال بیشتر مواجه شد ومردم در انتخابات ها حمایت خودرا از آن نشان می دادند.
هرچند اصلاح طلبی مسیری سخت وسنگلاخی است و طی مسیر بسیار دشوار و با موانع زیادی مواجه است و افراد فراوانی در ادامه راه باز می مانند. اما مانند هر جنبش و حرکت دیگری کسانی هستند که عزم جدی در طی طریق داشته باشند؛ زیرا همراه با حمل لوای اصلاح طلبی منافعی هم به سبب حضور در قدرت بر ای این افراد تأمین می شود. که خیلی از افراد بدین وسیله گلیم خودرا از آب بیرون کشیدند و به نان و نوایی رسیدند و شکر خدا را به جای آوردند.
اما ضمن تقدیر از زحمات برخی از دوستان اصلاح طلب کورد که همیشه بر مسیر خود ماندند و با جدیت در ادامه مسیر هزینه هایی هم متحمل شدند، اما در مقابل متاسفانه کسانی متولی این جنبش در کردستان شدند آنگونه که لازم است دفاع از حقوق مردم و شعارهای اصلاح طلبی را در هم بیامیزند، نتوانستند این رسالت را انجام دهند. یعنی تصور کردند که اصلاح طلبی به معنای دفاع از دولت مستقر و سکوت در مقابل مواضع و حوادث رخدادی در منطقه است؛ در حالی که اصلاح طلبی یعنی مبارزه با فسادها، آفت ها و آسیب ها در جامعه و در داخل حاکمیت است.
متاسفانه اصلاح طلبان کوردستان سکوت ناخوشایندی را در مقابل مسائل استان اعم از عزل و انتصاب ها در پیش گرفته و در مقابل رخدادها و حوادث با بی تفاوتی رد می شوند؛ مسائلی مانند: انتقال آب استان، انفجار مین، کولبری، فرسودگی ساختمان مدارس، مدارس ویژه!!!!! ، بخشیدن ساختمان های دولتی مانند ساختمان بخشداری سنندج، عدم استفاده از نیروهای اصلاح طلب و فعال در ستاد روحانی، وضعیت ناگوار دانشگاه های استان، مسائل اجتماعی و فرهنگی مانند طلاق، اعتیاد، بیکاری، مشکلات سرمایه گذاران، استخدام نیروهای بی شمار غیر بومی در حالی که هزاران نفر جوان بومی بیکار وجود دارد مانند نیروگاه و پتروشیمی و خیلی از مسائل دیگر که تبعات زیادی برای مردم داشته اند.
نمی توان خود را اصلاح طلب نامید، اما در مقابل سرنوشت و زندگی و مطالبات و خواسته های مردم حساس نبود. اصلاح طلب واقعی نمی تواند به خاطر پست و مقام خود را از مردم جدا کند و یا بی تفاوت باشد و تصور نمایند اصلاح طلبی به معنای پست گرفتن و کارمند دولت شدن است.
کمیته پیگیری مطالبات تشکیل شد، اما متاسفانه هیچ فعالیتی از آن مشاهده نشد و حتی نامه ای به مقامات نگاشته نشد. بنابراین همانگونه که گفته اند: یا باید رومی رومی یا زنگی زنگی. نمی توان خود را اصلاح طلب نامید ولی نسبت به مسائل جامعه واکنشی نشان نداد. امروز اصلاح طلبان کردستان دچار روزمرگی شده اند و مردم چنین سکوتی را از آن ها نمی پذیرند
نباید اصلاح طلبان به خاطر پست و یا مقام رده پایینی حمایت مردم را در هنگام انتخابات فراموش کنند و تنها خود را ملزم به صدور بیانیه هایی در دفاع از مواضع دولت بنمایند.
امید است اصلاح طلبان کوردستان قبل از هر چیز رضای خداوند و سپس رضایت مردم و ترویج اندیشه اصلاحات و توسعه، را که تنها راه اصلاح امور وبرقراری عدالت است، در نظر داشته باشند.
نظر شما