کمپین سرطان پستان ققنوس، انجمن نژادی اسب کرد، جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، نمایندگانی از ورزش بانوان کرمانشاه، فعالان اجتماعی عرصهی سلامت، خانهی تاب آوری و... با حمایت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کنار همدیگر جمع شده اند تا بگویند دچار شدن به سرطان خودخواسته نیست و عیبی هم محسوب نمی شود. این بیماری هر انسانی را ممکن است مبتلا کند. اما می توان بر آن غلبه کرد.
دکتر مهرداد پاینده فوق تخصص خون و سرطان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حاشیه این برنامه در گفتگو با خبرنگار کردپرس، با بیان اینکه این گردهمایی ایدهی تازه ای در منطقه به هدف شناسایی افراد مبتلا به سرطان پستان و ایجاد ارتباط میان آنها در جهت تسهیل فرآیند درمان و مبارزه با این بیماری است می گوید: انتقال تجارب و اطلاعات، ایجادانگیزه و روحیه مثبت برای غلبه بر بیماری در مسیر درمان از دیگر اهداف برگزاری این گردهمایی می باشد.
وی افزود: افراد خود باید تغییر دهندهی شرایط منفی به مثبت باشند و هر فردی نباید منتظر باشد نیرویی از جایی بیرون از توانایی ها و ارادهی خودش او را حرکت دهد. ولی برای اینکه برنامه ریزی ها تکمیل تر شود و این حرکت راحت تر صورت گیرد، این گردهمایی ها و درکنار هم بودن بسیار اثربخش است.
سخنرانی دکتر محمدرضا مقدسی مدیر و مؤسس خانه تاب آوری ایران، بخشی از این برنامه بود. او در خصوص تاب آوری و نقش آن در مقابله با بیماری ها و مشکلات سخن گفت.
بهنام برازش عضو انجمن نژادی اسب کرد نیز در خصوص اثر ورزش سوارکاری و ارتباط با اسب در بهبود بیماران سرطانی توضیحاتی ارائه داد.
مهتاب باباحیدری بانویی که در رشتهی کمانگیری بر اسب فعال است و در این برنامه به عنوان شفایافته به اجرای حرکات ورزشی پرداخت، داستان بیماری و تلاشش برای غلبه بر سرطان پستان را روایت می کند.
او می گوید: با همهی دردها و سختی ها دوبار توانسته بر بیماری اش غلبه کند و اکنون یک ورزشکار موفق است و یک زندگی عادی دارد.
گرچه چشم مدعوین با شنیدن سخنان باباحیدری تر شده بود اما این اشکی از سر شوق بود بر این باور که می توان سرطان را هم با نیروی اراده شکست داد.
باران پاییزی که شروع شد این گردهمایی با گرفتن عکس یادگاری پایان یافت.
نظر شما