به گزارش خبرگزاری کردپرس، وی افزود: هفته ی کتاب و کتاب خوانی فرصت مناسبی است که بنا به باورهای اسلامی و ایرانی و اعتقادی، از اهالی قلم و فرهنگ و ادب و کتاب تجلیل و تقدیر شود.
حاتمی ضمن تأکید بر این که دین اسلام و فرهنگ ایرانی همواره بر خردمندی و دانش افزونی و مطالعه و خواندن کتاب تاکید و توصیه فراوان شده است، خاطرنشان کرد: کتاب و کتاب خوانی، فضیلت و شئونی ارزنده و ارجمند هستند که از آنها بسیار گفته و سروده و نگاشته اند. کتاب، چراغی روشن در مسیر مبهم و پرسؤال انسان است که سطر سطر آن نور و روشنی است.
نویسنده ی رمان نوجوان «فرار...فرار...» تصریح کرد: خوشبختانه فضای فرهنگی استان ایلام در حوزه ی کتاب خوب است و ادارات متولی و مجری در این راستا تلاش هایی مقدور و مؤثر داشته اند.
وی افزود: ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتاب خانه های عمومی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، حوزه ی هنری، آموزش و پرورش (بخش فرهنگی) در جهت معرفی اهالی کتاب، حمایت های مادی در خرید آثار مؤلفان و ناشران بومی، برگزاری رونمایی ها و مراسم نقد و بررسی و تجلیل از اصحاب قلم و کتاب برخی از تلاش های مؤثر و ارزندهی این ادارات فرهنگی است که جای تقدیر دارد.
حاتمی تأکید کرد: بی شک سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری، تبلیغات اسلامی، امور مساجد و... در توسعهی فرهنگ کتابخوانی بسیار موثر خواهند بود.
این نویسنده و فعال فرهنگی پیشنهاد داد: بهره گیری از اِلِمان های فرهنگی و ادبی در مبلمان شهری، می تواند با هم اندیشی ادارات همسو به اتفاقی هنری و زیبا و ترویج و توسعهی فرهنگی منجر شود.
نویسنده مجموعه داستان «بیمارستانی در باغچه» افزود: بی شک تعامل و هم افزایی و همکاری مداوم و مستمر ادارات فرهنگی با هم می تواند بر پویایی و چالاکی فرهنگی در جامعه منجر شود و همگامی و تعامل نقش زیادی در اعتلای فرهنگی دارد.
حاتمی ادامه داد: بایستی تلاش شود که تعامل و خردجمعی تنها مقوله ای اداری و رسمی نباشد، بهره گیری از دانش و تجربه ی اهالی قلم و فرهنگ و کتاب با عنوان پیشروان این حوزه می تواند در رسیدن به اهداف مورد نظر مفید و کاربردی واقع شود.
او گفت: بیایید همه تلاش کنیم که کتاب و کتاب خوانی به یکی از رفتارهای ثابت فرهنگی در محل کار و محل زندگی تبدیل شود.
نظر شما