به گزارش کردپرس، محمدمهدی شهریاری در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی گفت: از جمله طرح های تصویب شده در سفر ریاست جمهوری به استان، در بخش بهداشت و درمان، طرح های قابل توجهی از جمله تکمیل بیمارستان آیت الله خویی، تکمیل بیمارستان زنان، توسعه بیمارستان های شاهین دژ، اشنویه، نقده و میاندوآب و ساخت بیمارستان سلماس در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این اعتبار علاوه بر اعتبارهای ملی و استانی سالانه است و در راستای محرومیت زدایی به شهرستان های مختلف آذربایجان غربی تخصیص می یابد که مجموع اعتبار ملی و استانی بخش های مختلف استان طی سال جاری به بیش از 36 هزار میلیارد ریال می رسد که رقم بسیار قابل توجهی است.
شهریاری همچنین از تخصیص اعتبار ویژه آب های مرزی به میزان 5 هزار میلیارد تومان در سال های اخیر به آذربایجان غربی خبر داد و گفت: همه این اعتبارها در راستای سرعت بخشیدن به محرومیت زدایی از بخش های مختلف استان و به اهتمام دولت تدبیر و امید شکل گرفته است.
وی با اشاره به عدم تخصیص آب به بخش صنعت در استان تصریح کرد: استفاده از تکنولوژی های قدیمی در صنایع که باعث ایجاد مشکل در بازپرداخت تسهیلات و اعتبارات می شود ، همچنین اتخاذ تدابیر و راهکاری برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش به واحدهای تولیدی برای جلوگیری از تعطیل شدن و جلوگیری از اعمال سلیقه فردی در بانک ها ضروری است.
شهریاری در خصوص اعتبارات تصویب شده در سفر پیشین رییس جمهوری و هیات دولت به آذربایجان غربی گفت: در جریان سفر قبلی هیات دولت به این استان 17 هزار میلیارد ریال طرح تصویب و نهایی شده بود که از این میزان 13 هزار میلیارد ریال پرداخت شده و 75 درصد طرح ها به اتمام رسیده است.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به رشد قابل توجه شاخص های کسب و کار در استان طی سال گذشته، بیان کرد: بر اساس شاخص ها، وضعیت استان علی رغم شرایط خاصی که در کشور وجود دارد و موضوعاتی که در خصوص مسائل اقتصادی وجود دارد خوشبختانه شرایط کسب و کار فضای عمومی استان نسبت به متوسط کشوری ارتقا پیدا کرده و این خبر خوبی برای استان است.
وی به وظایف مدیران در مبحث اشتغال اشاره نمود و اظهار داشت: نقش اصلی مدیران در شرایط فعلی ، حفظ اشتغال موجود و ایجاد فرصت های اشتغال جدید است، هر چند در برخی اشتغال ایجاد شده ولی در بعضی جاها خصوصا واحدهای تولیدی با ریزش اشتغال مواجه بودیم که فرمانداران و مدیران کل به این امر و ریزش اشتغال در واحدهای مربوطه خود توجه لازم را داشته باشند تا بحث اشتغال که یکی از عمده مشکلات جامعه ما به شمار می رود نرخ رو به افزایشی نداشته باشد.
مقام عالی استان ادامه داد : البته در این خصوص اقدامات خوبی صورت گرفته بطوریکه در سال گذشته از محل رونق تولید ، 1200 میلیارد تسهیلات پرداخت شد که با مجموع تسهیلات دیگر بطور سرجمع 1700 میلیارد تومان تسهیلات به بخشهای تولید پرداخت شد که در بخش تثبیت و ایجاد اشتغال جدید موثر بوده است .
شهریاری در خصوص سرمایه گذاری های جدید به خصوص به پنجره واحد سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت : گلایه ای که در این خصوص هست دستگاههای اجرایی استعلامات را در وقت مقرر پاسخ نمی دهند و با توجه به پیگیری های معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع و مدیر کل اقتصاد و دارایی همچنان مشکل وجود دارد و این استعلامات در موعد خود پاسخ داده نمی شود که باید به این امر و جذب بیشتر سرمایه گذارها توجه جدی صورت گیرد.
استاندار آذربایجان غربی از اختصاص 100 میلیارد ریال اعتبار استانی و ملی برای توسعه بخش دانش بنیان در استان خبر داد و بیان کرد: این استان را به هاب میکروالکترونیک کشور تبدیل خواهیم کرد و در این راستا همکاری های خوبی نیز با صندوق نوآوری و شکوفایی برای اعطای تسهیلات آغاز شده است.
وی بر استفاده بیشتر از ظرفیت مدیریتی جوانان و بانوان در دستگاه های اجرایی تاکید کرد و گفت: ادارات کل در این خصوص مقاومت نداشته باشند و به عنوان رقیب به جوانان نگاه نکنند. همچنین در گذشته دید خوبی به بانوان وجود نداشت ولی در حال حاضر مدیران می توانند از ظرفیت این قشر مبتکر و خلاق در راستای رسیدن به اهداف سازمانی بیش از پیش بهره ببرند.
گفتنی است؛ این سفر، دومین سفر هیات دولت تدبیر و امید به آذربایجان غربی است؛ سفر پیشین در خرداد سال 1395 انجام شد. دکتر حسن روحانی و برخی از اعضای هیات دولت طی هفته آینده به آذربایجان غربی سفر می کنند و در این سفر علاوه بر افتتاح طرح های مختلف، عملیات اجرایی پروژه های مهمی نیز در بخش های گوناگون آغاز می شود.
نظر شما