محور اصلی اقتصاد شهرستان بیجار کشاورزی است

سرویس کردستان- نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: برای حل اقتصاد و معیشت مردم باید به حوزه کشاورزی اهمیت دهیم و محور اصلی اقتصاد شهرستان بیجار بخش کشاورزی است.

به گزارش کردپرس، حمدالله کریمی در مراسم جشن برداشت گندم که در سینما آزادی شهرستان بیجار برگزار شد اظهار داشت:مردم توسعه میخواهد و قطعا مسئولین هم به دنبال توسعه ملی هستیم و این توسعه الزاماتی دارد که باید به توسعه روستایی توجه ویژه ای کنیم .

وی افزود:اگر بخواهیم اقتصادمان از نابسامانی خارج شود باید به کشاورزی اهمیت ویژه ای دهیم بلکه اقتصاد نفتی و متکی به نفت موفق نخواهیم شد و میزان صادرات نفت در کشور بسیار کاهش یافته.

نماینده مردم شهرستان بیجار تصریح کرد:متاسفانه صحبت های آیت الله خامنه ای را دشمنان زودتر از ما متوجه میشوند و باید از وابستگی به نفت خارج بشویم و وابستگی به کشاورزی را به خصوص در استان کردستان بیشتر کنیم .

کریمی با توجه به اراضی قابلت کشت یادآور شد:در کشور از ۱۶۵ میلیون هکتار اراضی ۵۱ میلیون هکتار قابلیت کشت دارد که ۳۵ میلیون هکتار هم قابل کشت است ولی استفاده نمیشود .

وی تاکید کرد:شهرستان بیجار در سال های قبل هم رتبه اول گندم را داشته و با توجه به اینکه هرساله وضعیت برداشت گندم بیشتر میشود ولی کشاورزان هم با مشکلات بیشتری رو به رو میشوند.

نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد:نگاهمان باید جهادی باشد و اگر کار و تلاش نکنیم توسط دشمن ضربه خواهیم خورد و وزارت جهاد کشاورزی باید در سطح کلان فعالیت های ویژه ای در بخش ترویج کشاورزی انجام دهد.

افزایش تولید در هکتار راهکار بهبود معیشت کشاورزان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم در این مراسم گفت: افزایش میزان تولید محصولات در هکتار مهمترین راهکار برای افزایش درآمد و بهبود وضعیت معیشتی کشاورزان و ارتقای توان تولیدی کشور با کمترین هزینه است.

خالد جعفری اظهار داشت: افزایش تولید در هکتار از بهترین شیوه های افزایش درآمد کشاورزان است که با اجرای سیستم های نوین کشاورزی و پذیرش توصیه های علمی و آموزشی و مدیریت مزرعه دست یافتنی است.

وی افزود: برای توسعه سرمایه گذاری ها در بخش کشاورزی کردستان علاوه بر اعتبارات ملی از صندوق توسعه ملی حدود یک هزار میلیارد ریال اعتبار درخواست شده که در صورت تخصیص بخشی از آن برای افزایش تولید در سطح هزینه می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه در سال زراعی گذشته قیمت پایه گندم 13 هزار و 200 ریال تعیین شده بود، اظهار داشت: گندمکاران کردستان به علت تولید محصول کیفی به صورت میانگین حدود یک درصد از قیمت پایه بیشتر محصول خود را فروختند.

وی اضافه کرد: این میزان فروش باعث افزایش درآمد کشاورزان گندم کار استان شد که نتیجه استفاده از روش های نوین کشت، مبارزه با علف های هرز و آفت محصولات و همچنین استفاده از ارقام مقاوم به شرایط جوی و آفت ها است.

کد خبر 90391

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha