سرویس ایلام - مدیر کل اجتماعی و فرهنگی استانداری ایلام از کسب رتبه برتر استان برای اجرای طرح ارتقای سواد رسانهای در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری کردپرس، به نقل از روابط عمومی استانداری ایلام، عهدیه طهماسبی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: بر اساس بررسی به عمل آمده توسط سازمان امور اجتماعی کشور، استان ایلام در بین 31 استان کشور به عنوان استان برتر در جذب مخاطبین و اجرای طرح سواد رسانه ای معرفی شد.
وی گفت: اجرای طرح ارتقای سواد رسانه ای توسط دفتر اجتماعی فرهنگی استانداری ایلام 2ماه گذشته همزمان با سراسر کشور آغاز شد که در ارزیابی مقایسه ای استانهای مختلف کشور به عنوان استان برتر معرفی شد.
وی ادامه داد: در این طرح به منظور توانمند سازی آحاد مختلف جامعه بخصوص خانوادهها در مقابل تهدیدات و خطرات جانبی فن آوری های جدید ارتباطی و فضای مجازی، نرم افزاری تحت عنوان (مجازیار ) طراحی شده که برروی موبایل مخاطبین نصب می شود.
وی افزود: در این طرح شیوه صحیح استفاده از رسانه های مجازی به خانوادهها آموزش داده می شود.
طهماسبی گفت: محتوا و محورهای آموزشی در این نرم افزار(اپلیکیشن) شامل بخش ها و محورهای مختلفی است ازجمله آگاهی سواد رسانه ای با 9 گام، ضرورت نقش پذیری والدین، همدلی، هزاره سوم و تفاوت نسلی فرزندان جدید، فرصت ها و رسانه ها، تهدیدها و آسیب های رسانه ها، سبک زندگی، سواد رسانه ای و رژیم مصرف رسانه است.
وی افزود: در هر گام خدمات آموزشی جمعا در قالب 198 درس مختلف ارائه و در پایان برای سنجش آموخته های مخاطبین، آزمون برگزار می شود.
طهماسبی گفت: سهم استان ایلام در مرحله اول این طرح، یک هزار نفر که با اولویت کارکنان دولت وخانواده های آنان با همکاری فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی بخوبی انجام شد.
وی ادامه داد: در مرحله دوم سهم استان ایلام به پنج هزار نفرافزایش یافته است.
وی افزود: امروزه به منظور تحکیم و تقویت توسعه سیاسی و اجتماعی جامعه ایرانی، آنچه در سواد رسانه ای مطرح می شود، آموزش مهارتهای لازم برای برقراری ارتباطی متفکرانه و آگاهانه با رسانه ها و در عین حال بوجود آمدن نگاهی دقیق، نقاد و تحلیلی به پیام های رسانه های نوشتاری، دیداری و شنیداری است.
طهماسبی، با قدردانی از فرمانداران، مدیران دستگاه های اجرایی و دانشگاه های استان، خواستار همکاری بیشتر در ادامه اجرای طرح شد که به مرور زمان بیشتر آحاد جامعه را شامل می شود.
نظر شما