به گزارش کرد پرس، 40 نفر از مدرسان مرکز علمی کاربردی بازرگانی استان کردستان حق الزحمه مربوط به تدریس در این مرکز را به مدت 2 سال شامل پنج ترم دانشگاهی (چهار ترم اصلی و یک ترم تابستانی) دریافت نکرده اند. این مدرسان به دلیل اینکه طی این مدت پیگیری های آنها و وعده های مسئولان مربوطه به جایی نرسیده و به حق و حقوقشان نرسیده اند تصمیم بر رسانه ای کردن این مشکل خود گرفتند.
نماینده این تعداد مدرس مرکز علمی کاربردی بازرگانی کردستان در گفت: طی این 2 سال بارها با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان و مدیرعامل شهرک صنعتی استان که اکنون سرپرست این مرکز دانشگاهی است، جلساتی را تشکیل داده ایم.
سوران احمدی زاد با اشاره به اینکه تاکنون در ارتباط با حل مشکل خود پاسخی دریافت نکرده ایم، افزود: به معاون سیاسی، امنیتی استاندار کردستان هم نامه ای ارسال کرده و قصد داریم از طریق وزرای علوم، صمت و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی هم این مساله را پیگیری کنیم.
وی اضافه کرد: بیانیه ای صادر کردیم که اگر روند عدم پرداخت حق الزحمه ما ادامه پیدا کند و در این ارتباط با همکاران به اجماع برسیم امتحانات ترم کنونی را برگزار نخواهیم کرد.
احمدی زاد اظهار داشت: 2 سال به امید رفع این مشکل صبر کردیم و قطعا در شرایط اقتصادی کنونی این ظلم به ما و خانواده هایمان است بنابراین دیگر سکوت نمی کنیم.
این نماینده مدرسان مرکز علمی کاربردی بازرگانی کردستان با اشاره به اینکه برخی از مدرسان برای احقاق حقوق خود حتی حکم دادگاه هم گرفته اند، اعلام کرد: برای جلوگیری از انسداد حساب، وجوه دریافتی از محل شهریه دانشجویان را از حساب به نام دانشگاه خارج کرده و به حساب شخصی نزد یکی از شعب بانک کشاورزی انتقال داده اند.
احمدی زاد گفت: در ارتباط با این موضوع به اداره بازرسی مراجعه کردیم که بطور شفاهی به ما گفتند این مرکز دانشگاهی برای این اقدام (انتقال حساب) مجوز دارد.
وی یادآور شد: طی این 2 سال ارزش پول ما کاهش یافته و قیمت کالا و خدمات نیز افزایش پیدا کرده بنابراین علاوه بر اصل پول باید جریمه تاخیر در پرداخت آن را هم به ما پرداخت کنند.
این نماینده مدرسان مرکز علمی کاربردی بازرگانی کردستان مبلغ بدهی دانشگاه به کل این مدرسان را حدود سه میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: 392 میلیون ریال از این مبلغ حق الزحمه من در طول این 2 سال است که یک ریال آن هم از سوی دانشگاه پرداخت نشده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان در این ارتباط به ایرنا گفت: مشکل حقوقی بین سازمان و مدیر مالی دانشگاه ایجاد شده و همین مساله باعث عدم پرداخت حق الزحمه مدرسان این مرکز است.
محمد دره وزمی اظهار داشت: رفع این مشکل یکی از دغدغه ها است که به شدت پیگیر حل آن از طریق مراجع قضایی هستیم.
وی واریز شهریه دانشجویان به حساب شخصی خود را تکذیب کرد و افزود: شهریه دانشجویان به حسابی به نام مرکز علمی کاربردی بازرگانی واریز می شود.
مرکز آموزش علمی کاربردی بازرگانی کردستان در سال 1389 با اخذ مجوز سه رشته کاردانی شروع به فعالیت کرد و هم اکنون در پنج رشته کاردانی و سه رشته کارشناسی دانشجو می پذیرد.
نظر شما