به گزارش کرد پرس، حسن بیورانی با بیان اینکه در همین مدت؛ 45 تفاهمنامه هم به امضا رسیده است، گفت: در صددیم دانشگاه حصار آموزشی را شکسته و در سطوح مختلف ملی و منطقه ای تاثیرگذار باشد.
بیورانی شرط تحقق این سیاست را تقویت زیرساخت های نرمافزاری و سختافزاری دانست و تاکید کرد: در همین ارتباط آزمایشگاه، کتابخانه و مراکز پژوهشی دانشگاه تجهیز و تکمیل شدهاند.تقویت ساختار مدیریتی و تخصصی کردن محورهای پژوهش در قالب کمیتهها، شوراها و پنل های تخصصی از جمله این موارد است.
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان کیفیسازی را بعد مهم تاثیرگذاری پژوهش ها دانست و اضافه کرد: در این راستا، چارچوب های جدیدی برای حمایت از فعالیت های پژوهشی تعریف شده است.
وی یکی دیگر از الزامات پژوهش را ایجاد کانال های ارتباطی بیشتر با جامعه برشمرد و گفت: تشویق بخش صنعت و کارآفرینی، توسعه فعالیت های تقاضا محور در پژوهشها و ارتباط گیری با مراکز تاثیرگذار از برنامههای این بخش است.
بیورانی توسعه ارتباطات را در گرو بینالمللی کردن دانشگاه با محوریت تاثیرگذاری در سطح ملی و بینالمللی دانست و افزود: برای این منظور، در حمایت و کیفی سازی گراندهای پژوهشی بازنگری شده و از کارهای تقاضا محور نیز حمایت مالی میشود.
ایجاد فرصت های مطالعاتی و پژوهشی بهتر، تشکیل کمیته نشر برای ساماندهی انتشارات، جذب مدیران بخش پژوهش از طریق فراخوان و تقویت پژوهش های برون دانشگاهی از دیگر اقداماتی بود که وی به آنها اشاره کرد.
وی یادآور شد: تخصصی کردن فعالیت ها نظیر راه اندازی مرکز آپا، توانسته در حوزه کارآفرینی موثر بوده و علاوه بر آن ارائه دهنده خدمات به ادارات و موسسات دولتی و خصوصی باشد.
بیورانی به حمایت پژوهشهای استاندارد در کمیته اخلاق پژوهشی، علوم انسانی و زیست پژوهی اشاره کرد و اظهار داشت: در این کمیتهها از مالکیت معنوی پژوهشها حراست و از کارهای غیر پژوهشی ممانعت میشود علاوه بر آن مرکز نوآوری از ایده های خلاقانه حمایت میکند.
وی اضافه کرد: سال گذشته ٦ دانشجو برای گراند تحصیلی به خارج از کشور اعزام شدند که سهمیه امسال 13 نفر است و تاکنون 9 نفر اعزام شدهاند.
نظر شما