به گزارش خبرگزاری کردپرس، شکرالله شیرخانی از اعضای خانه هنرمندان استان و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام گفت: جنگ تحمیلی در استانهایی مانند ایلام، خوزستان و کرمانشاه رخ داده اما با این وجود ما نتوانستهایم مفاخر دفاع مقدس و دلاوریهای استان را به عنوان اسطوره مشخص کنیم.
وی افزود: در نتیجه این امر شاهدیم که هم اکنون هیچ کدام از اسطورهای دفاع مقدس ایلامی نیستند، در حالی که به صورت بالقوه، تعداد اسطوره های ایلامی در جنگ بسیار زیاد است.
این هنرمند مجسمهساز تصریح کرد: ما نتوانستهایم این اسطوره ها را به جامعه و جوانان به عنوان الگو معرفی نماییم هر چند ایلام، هنوز تبعات جنگ در آن نمایان است.
شیرخانی تأکید کرد: باید با یک نگاه نو و با استعانت از تفکرات هنری در عرصههای جهاد و شهادت، رشادتهای رزمندگان هماستانی را نشان داد که این رویکرد یک هم افزایی را ایجاد میکند که اثربخش تر و محتوایی تر به نسلهای کنونی و آتی نشان داده میشود.
وی یادآور شد: هنرمند متعهد، فردی است که در خدمت آن ارزش های اصیل دینی و ملی و مباحثی باشد که شکلگیری انقلاب بر عهده ی آنها گذاشته است.
شیرخانی با بیان اینکه تا کنون گام های محکمی در این مسیر برداشته نشده، افزود: هنرمندان در این مسیر و برای تحقق این هدف بزرگ باید به اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان به عنوان همگام و همراه کمک کنند تا به اهداف بزرگ دست پیدا کنیم.
هنرمندان ایلام در زمینه دفاع مقدس در ایلام خلق اثر کنند
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان ایلام نیز در این دیدار اظهار داشت: هنرمندان استان باید رشادتها و فعالیت های رزمندگان و مردم را در هشت سال دوران دفاع مقدس را با خلق آثار هنری به نسل حاضر و آینده نشان دهد.
سرهنگ محمدرضا شرفبیانی گفت: دفاع مقدس متعلق به همه گروها و قشرها بوده و هست و هنرمندان نیز در آن دوران پرافتخار و بعد از آن با خلق آثار هنری توانستند گام موثری را در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت بردارند.
وی خاطرنشان کرد: زبان هنر یکی از رساترین زبانه ها برای انتقال و اثرگذاری در جامعه و است و باید هنرمندان استان با تلاش بیشتر سعی در معرفی فرهنگ ایثار و مقاومت در اثار هنری خود، داشته باشند.
نظر شما