شهردار دیواندره در گفت و گو با خبرنگار کردپرس اظهار کرد: انجام معاینات دوره ای کارگران از سوی پزشک شامل معاینات جسمی، بهداشتی و حرفه ای، مشاوره های روانشناسی، انجام کمک های اولیه، اجرای آموزش های مختلف بهداشتی و پیشگیری از سوانح و حوادث و ایجاد تعامل بین واحد های شهرداری با کارشناسان بهداشت محیط وحرفه ای توسط بهداشت یار از فعالیت های خانه های بهداشت کارگری است.
ناصح محمدخانی ادامه داد: لازم به ذکر است شهرداری دیواندره دومین شهرداری در سطح استان است که اقدام به این مهم نموده است. خانه بهداشت کارگری برای انجام اقدامات آنی در جهت پیشگیری از بروز اتفاقات و بیماریهای ناشی از کار، کنترل عوامل خطرناک محیط کار، صدور کارت های بهداشتی و تسهیل در امنیت و سلامت کارگران راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: طبق قانون در محیط های کارگری که بیش از 50 کارگر در آن مشغول فعالیت باشند و با مواد خطرناک، سمی و غیر بهداشتی از جمله زباله سر و کار دارند باید خانه های بهداشت کارگری راه اندازی شود تا ابزار کار، محیط کار و بهداشت فردی آنها مورد کنترل و بازرسی مداوم قرار گیرد.
محمدخانی ادامه داد: در این خانه بهداشت کارگری یک نفر کارشناس بهداشت حرفه ای متخصص حضور دارد و برای تمامی کارگران پرونده های سلامت تشکیل داده تا به صورت دوره ای توسط پزشک مورد معاینه قرار گیرند.
وی یادآور شد: با توجه به پر خطر بودن محیط های کارگری در طول این معاینات ضمن بررسی واکسیناسیون های انجام شده در صورت مشاهده موارد مشکوک به بیماری فرد به پزشک متخصص ارجاع داده می شود.
محمد خانی با اشاره به اینکه جامعه کارگری نقش مهمی در تولید و پیشرفت اقتصادی جامعه دارند افزود: تامین سلامت کارگران و اعضای خانواده آنها، ارتقای دانش بهداشتی، ایجاد رفتارهای مناسب بهداشتی در بین کارگران و سالم سازی محیط کار در کارگاه های تولیدی، صنعتی و خدماتی از اهداف اصلی راه اندازی خانه های بهداشت کارگری است.
نظر شما