به گزارش خبرنگار کردپرس؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه این همایش را بسیار ارزشمند توصیف کرد و اظهار داشت: منطقه اورامانات و شهرستان روانسر زادگاه فرزانگانی خوش نام، گرانقدر و شایسته ای در همه عرصه های ادبی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و دین و عرفان است که باید برای معرفی آنها هر چه بیشتر تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: چهره های ماندگار بخشی از فرهنگ هر منطقه و ملتی محسوب می شود و ضرورت دارد از مقام و شخصیت آنان به عنوان اسطوره های فرهنگی تجلیل کنیم.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان روانسر نیز بیان داشت: تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم و مقدمات این همایش در شهرستان روانسر انجام شده است.
محمدی راد اظهار داشت: فراخوان این همایش با گستره استانی توزیع شده است و چاپ نمودن آثار ارسالی به همایش در قالب کتاب یکی از مهمترین اقداماتی است که در دستور کار داریم .
میرزا احمد محمدی داواشی در سال ١٢٨٤ در یکی از روستاهای روانسر متولد شد. وی انسانی خوش محاوره، دارای ذوق شعری، مسلط بر بدیهه گویی و برخوردار از حافظه بسیار خوبی بوده و اشعار زیادی به زبان کُردی مشتمل بر غزل، قصیده، داستان و مرثیه از او باقی است.
میرزا احمد داواشی تمامی اشعارش را از زمان جوانی تا کهنسالی حفظ بود و شاعری فی البداهه گوی و حاضر جواب بود که با اولین نگاه به هر چیزی، شعری پرمعنا و روان برای آن میسرود و همه را به حافظه میسپرد.
وی بیش از ٢٠ هزار بیت شعر به زبان کُردی هورامی، سورانی و جافی سروده است و در چند سال گذشته نیز دیوان اشعار او به چاپ رسیده است.
میرزا احمد داواشی در سال ١٣٥٩ هجری شمسی و در سن ٧٩ سالگی درگذشت و بنا به وصیت خودش در جوار اویس قرنی (مسیر جاده کرمانشاه -روانسر) به خاک سپرده شد.
نظر شما