مدیر کل ادارهی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در گفتگو با کردپرس، با بیان این مطلب افزود: باید با ارائه نتیجه مطالعات انجام شده دربارهی اورامانات به سازمان میراث فرهنگی کشور، آنها را قانع کنیم که به عنوان سهمیهی ایران، منطقهی اورامانات را برای ثبت جهانی معرفی کنند.
امید قادری گفت: در این راه رقبای زیادی داریم و امیدواریم با وجود مطالعات دقیق و کارشناسی شده از رقبای خود پیشی بگیریم.
وی افزود: تا امروز برنامهها آسیبشناسی شده اند و از این پس باید آسیب ها و موانع را از سر راه برداریم که بتوانیم در مرداد ۹۸ تمامی مطالعات را به اتمام برسانیم.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه رفع موانع جهانی شدن اورامانات اظهار کرد: در این کارگروه دستگاه های اجرایی استان عضو هستند و مقرر شده هر ۱۵ روز یکبار در جلسه ای موانع پیش روی جهانی شدن اورامانات بررسی و اقدامات لازم برای برطرف شدن این موانع انجام شود.
قادری گفت: با مطالعات دقیق و رفع موانع پیش رو می توانیم در پروسه جهانی شدن موفق عمل کنیم و با ثبت جهانی اورامانات صاحب یک برند گردشگری شویم .
وی افزود: پیرو ثبت جهانی شدن منطقه اورامانات قطعاً شاهد رونق اقتصادی، اشتغالزایی و ... در منطقه خواهیم بود.
قادری با بیان اینکه مطالعات و مقدمات برای ثبت جهانی 60 درصد پیشرفت داشته است، عنوان کرد: در جلسه کارگروه گردشگری استان مصوب شد که تعدادی نیروی جدید به نیروهای پایگاه جهت تسریع رفع موانع و مطالعات اضافه شوند.
وی افزود: همچنین برای رفع موانع پیش رو قرار شد اگر در روستایی زیرساخت گردشگری و معیارهای شاخص گردشگری وجود نداشته باشد با پیشنهاد به شورای برنامه ریزی استان اعتبارات لازم برای فراهم آوردن این زیرساخت ها تخصیص داده شود.
امید قادری در خصوص اعتبارات پروژه ثبت جهانی اورامانات گفت: تاکنون ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار به این امر اختصاص داده شده است.
وی افزود: دستورات لازم برای تخصیص اعتبارات دیگری با پیگیری های نماینده اورامانات و سازمان میراث فرهنگی صادر شده که در سفر معاون رئیس جمهور این اعتبار به ما ابلاغ خواهد شد.
نظر شما