مشارکت مردم نماد توسعه فرهنگی است

سرویس کردستان – بخشدار سارال گفت: پشتوانه مردم و اتحاد آنها در روستاهای هدف ، نمادی از توسعه فرهنگی و پیشرفت و آبادانی است

به گزارش کردپرس، جشنواره فرهنگی روستاهای هدف، طرح توسعه پایدار روستایی با حضور شاعران و محققان فرهنگی بخش سارال در روستای هزارکانیان برگزار شد در این مراسم برنامه های شاد از جمله موسیقی، نمایش خیابانی و شعر خوانی اجرا شد و مورد استقبال مردمی قرار گرفت.

بخشدار سارال در این مراسم با بیان اینکه توسعه و پیشرفت روستاها بدون توجه به زیرساخت های فرهنگی امکانپذیر نیست اظهار کرد: بدون شناخت از مسائل فرهنگی و توجه به آن هیچ توسعه ای در روستاها ایجاد نخواهد شد.

لقمان ایازی بیان کرد: مشارکت مردم در توسعه و پیشرفت روستاها بسیار مهم است، پشتوانه مردم و اتحاد آنها در روستاهای هدف ، نمادی از توسعه فرهنگی و پیشرفت و آبادانی است و این اقدام می تواند به عنوان الگویی مناسب برای دیگر روستاها باشد.

وی اضافه کرد: سادات، شاعران و نویسندگان بزرگی همچون ماموستا هیبت در این منطقه سارال ساکن بودند این جشنواره با هدف شناسایی و تجلیل از مقام آنها برگزار شده است. طرح توسعه پایدار چهار روستا (هزارکانیان، کوسه عنبر، گیزمل سفلا و گاواهنتو) بر مبنای کارآفرینی و اشتغال با همکاری موسسه ابرار و صندوق کارآفرینی امید از دو سال گذشته آغاز شده است.

ایازی گفت: هدف از اجرای این طرح توانمند سازی مشتمل بر اطلاع رسانی، آموزش، آگاه سازی، تسهیلگری و حمایت جامعه هدف به منظور قرار گیری در فرایند توسعه است.

وی به بیان اقدامات انجام شده در این روستاها پرداخت و گفت: با هدف پشتیبانی از طرح توسعه پایدار روستای تاکنون ،22 میلیارد و 630 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی توسط صندوق کارآفرینی امید با همکاری موسسه ابرار به متقاضیان پرداخت شده است.

بخشدار سارال تصریح کرد: با پرداخت این تسهیلات بیش از 50 شغل پایدار در این روستاها ایجاد و در حدود یکصد شغل بهبود یافته، ضمن اینکه با پایداری این مشاغل درآمد حداقل 120 خانوار ساکن نیز افزایش یافته است.

ایازی با بیان اینکه اجرای این طرح در روستاهای هدف موفق بوده است، یادآور شد : با برنامه ریزی های انجام شده در سال های آینده می توان بخش سارال را از محرومیت نجات داد و الگویی برای توسعه و پیشرفت دیگر روستاها شود.

در این مراسم سید صباح حسینی مولف چندین کتاب مواردی را در مورد مشاهیر و بزرگان بخش سارال بیان کرد و در ادامه شاعران بخش سارال به شعر خوانی پرداختند. همچنین در حاشیه این جشنواره فرهنگی نمایشگاه صنایع دستی نیز برپا شد

بخش سارال یکی از سه بخش زیبای شهرستان دیواندره است که با جمعیتی نزدیک به ۱۲هزار نفر و ۴۹ روستا حدود ۳۰ درصد از مساحت دیواندره را تشکیل داده است.

کد خبر 107134

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha