به تعویق افتادن تحزب در کشور خسارت‌های سنگینی داشته است

سرویس آذربایجان غربی- نایب رییس فراکسیون امید مجلس گفت: کاندیداها و افراد منتخب در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و امنیتی ریسک‌ها را به صورت فردی تحمل می‌کنند و اگر حزبی از آن‌ها حمایت کند، این ریسک‌ها را حزب تحمل می‌کند.

به گزارش کردپرس، عبدالکریم حسین زاده در گفت‌وگو با خانه ملت، در خصوص استانی شدن انتخابات مجلس، اظهار داشت: استانی شدن انتخابات چند مساله دارد، ما دائما می‌گوییم باید به سمت تحزب حرکت کنیم و تکرار می‌کنیم که چرا برای شکل گرفتن تحزب در کشور تا این حد گام‌های بلند برمی‌داریم اما از خودمان نمی‌پرسیم که چرا در گذشته هیچ گامی برای تحزب برنداشته‌ایم.

وی افزود: در سال‌های قبل اگر گام‌های متناسبی برداشته می‌شد امروز تا این حد برای تحزب مشکل نداشتیم، به تعویق افتادن تحزب در کشور تاکنون نیز خسارت‌های سنگینی داشته است.

حسین زاده گفت: نهادهای انتخابی رای خود را به صورت مستقیم از مردم می‌گیرند و از آن جایی که حزبی نیستند، بعد از انتخابات، افراد منتخب به مطالبات مردمی که به آن‌ها رای داده‌اند، پاسخگویی ندارند.

نماینده نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم باید بدانند چگونه رای خود را پیگیری کنند، شاید کسی که به صورت فردی در انتخابات شرکت می‌کنند، بگوید دور بعدی اصلا شرکت نمی‌کنم اما احزاب نمی‌توانند حیات و ممات خود را به افراد گره بزنند.

وی تاکید کرد: افرادی که به صورت لیستی به مجلس راه پیدا می‌کنند، احزاب آن‌ها را باید وادار به پاسخگویی و حرکت در چهارچوب حزب کند.

حسین زاده اظهار داشت: در انتخابات شوراها برای کلانشهرها لیست کاندیداها را بستیم اما آیا این لیست‌ها به صورت حزبی پاسخگو هستند یا خیر؟ در این شرایط پاسخگو نیستند زیرا این لیست‌ها به معنای واقعی کاربردی نیستند.

وی ادامه داد: علاوه بر این‌ها کاندیداها و افراد منتخب در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و امنیتی ریسک‌ها را به صورت فردی تحمل می‌کنند و اگر حزبی از آن‌ها حمایت کند، این ریسک‌ها را حزب تحمل می‌کند و هزینه‌های سیاسی اجتماعی را پرداخت می‌کند و در این شرایط افراد احساس مخاطره نمی‌کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در موضوعات سیاسی اگر افراد تحت پیگرد قرار گیرند، این موضوع کانالیزه می‌شود و پیگیری‌ها به احزاب بر می‌گردد. احزابی که اکنون در کشور فعالیت می‌کنند، ضمن احترامی که برای آن ها قائل هستم، خود را موظف به فعالیت در انتخابات می‌دانند و گویی تحزب در کشور به معنای انتخابات است و قبل و بعد از انتخابات هیچ موضوعی برای فعالیت احزاب وجود ندارد.

نایب رییس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در خاتمه گفت: آنچه که اهمیت دارد این است که احزاب تا دورترین نقاط کشور باید بروند و گفتمان سازی کنند و جهان بینی سیاسی خود را بسط و گسترش بدهند و بعداز انتخابات نیز تضمین‌های پاسخ‌گیری از افراد را داشته باشند که بسیار مهم است.

کد خبر 107156

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha