مفاخر، ادبا و نویسندگان بزرگترین سرمایه هستند

سرویس کردستان- رئیس دانشگاه کردستان گفت: مفاخر، ادبا و نویسندگان بزرگترین سرمایه ها هستند و ما نیز باید همواره قدردان بزرگان خود باشیم و آنان را پاس بداریم.

به گزارش کرد پرس ، رحمت صادقی عصر پنجشنبه در آیین نکوداشت پرویز رستمی فیلمساز مشهور کردستانی با بیان اینکه در هر کشوری سعی می شود بزرگان و مفاخر به قشر جوان معرفی شوند، بنابراین ما نیز باید نسبت به این امر ارزشمند اهتمام داشته باشیم، گفت: مفاخر شناسنامه ما هستند. افراد بزرگ و صاح نام در واقع نرم افزار هستند و به طور قطع چنین کسانی مهمتر از سخت افزار، امکانات و منابع غیرانسانی کشورها محسوب می شوند.

رئیس دانشگاه کردستان، نکوداشت مفاخر و بزرگان را سرمایه گذاری برای آینده کشور اعلام و تاکید کرد: با برگزاری چنین نکوداشت هایی می توان، جوانان را با سرمایه های بزرگ انسانی خود آشنا کرده و آنان را به ادامه راه مفاخر و بزرگان حوزه های مختلف ترغیب کرد.

صادقی با بیان اینکه جای افتخار است که این دانشگاه میزبان و برگزار کننده نکوداشت بزرگانی مانند پرویز رستمی است، اضافه کرد: تلاش ما این است که نسل جوان امروز را با مفاخر کردستان در بخش های مختلف هنری و ادبی آشنا کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان نیز گفت: برنامه این معاونت معرفی مفاخر و عالمان استان است و این کار توسط دانشجویان و جوانان فعال عرصه فرهنگ صورت می گیرد.

روشن خوش نوازی افزود: در حال حاضر 28 کانون دانشجویی در دانشگاه کردستان وجود دارد که در بخش های مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی فعالیت دارند.

در این مراسم نمایشگاهی از عکس های منتخب پرویز رستمی در معرض دید علاقمندان قرار گرفت و در پایان با اهدای لوح از تلاش ها و افتخارات این فیلمساز کردستانی تقدیر شد.

پرویز رستمی متولد 1356 اورامان تخت از توابع سروآباد است و در سال 80 با ساخت فیلم کوتاه «کفش»، اولین فعالیتش را در عرصه سینما تجربه کرد. او تاکنون فیلم های آوازی برای رود، آرزوها در برف می میرند، میراث ماندگار، پاچال، مهمان نیایش، سفره ای برای شادی ارواح، آوای شرام، حاشیه نشینان زاگرس، زمستان تنها نیست و نوای سنگ را ساخته است.

این فیلمساز در عرصه بین المللی نیز موفق به کسب جوایز جشنواره بوسان کره جنوبی، جشنواره های کارلوواری جمهوری چک، جشنواره لندن انگلستان، ‌جشنواره بین‌‌المللی فیلم های کوتاه تامپره فنلاند، جشنواره استونی، جشنواره فیلم های ایرانی در کانادا، جشنواره فیلمهای ایرانی در آمریکا و جشنواره بین المللی دهوک در کردستان عراق شده است.

کد خبر 107220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha