به گزارش کردپرس، نگرانی های نماینده میاندوآب در مجلس شورای اسلامی بابت طغیان "سیمینه رود" و درخواست مهار این رودخانه طویل با احداث سد در جلسه شورای اداری این شهرستان مطرح شد، اما فرماندار این شهرستان به مردم و ساکنان روستاهای پایین دست دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود اطمینان می دهد که هیچ گونه نگرانی از بابت جاری شدن سیل وجود ندارد.
جهانبخش محبی نیا روز پنجشنبه (22 فروردین) در جلسه شورای اداری میاندوآب که با حضور استاندار آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: رودخانه سیمینه رود بزرگترین تهدید آذربایجان غربی است و در همین سیلاب اخیر 4 هزار هکتار از اراضی کشاورزی میاندوآب در اثر طغیان این رود زیر آب رفته و بیش از 320 میلیارد ريال به اراضی کشاورزی این شهرستان خسارت وارد شده است.
این در حالی است که فرماندار این شهرستان برای دومین بار با تکذیب اخبار منتشره در شبکه های اجتماعی مبنی بر آبگرفتگی راهها و زمین های روستایی این شهرستان گفت: مردم تنها اخبار را از مراجع رسمی، صدا و سیما و دستگاه های متولی از جمله فرمانداری، امور منابع آب و ستاد بحران پیگیری کنند.
رودخانه سیمینه با حجم ورودی 90 مترمکعب در ثانیه فاقد سد است، همین مورد نماینده میاندوآب را بر آن داشت تا در بخش مهار آب های سطحی، برای مهار این رودخانه عملیات احداث سد در بالادست آن و ایجاد دیوار ساحلی در محدوده شهر میاندوآب را از مسوولان درخواست کند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی رودخانه سیمینه رود را بزرگترین تهدید آذربایجان غربی و رودخانه ایی طغیانگر خواند و گفت: ایجاد سد بر روی این رودخانه دست کم برای کنترل سیلاب ضروری است.
اما فرماندار میاندوآب در جریان بازدید از مسیل ها، سیل بندها و زمین های زراعی حاشیه سیمینه رود تاکید کرد: به مردم این شهرستان به ویژه اهالی ساکن در روستاهای پایین دست دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود این اطمینان را می دهیم که هیچ گونه نگرانی از بابت جاری شدن سیل و تهدید زندگی آنان وجود ندارد؛ با وجود این از اتراق یا حضور در حاشیه رودخانه ها اجتناب کنند.
مهدی قهرمانی در این بازدید ضمن تاکید بر کنترل لحظه به لحظه میزان آب رودخانه های منطقه سیل بند نوروزلو و سد شهید کاظمی و اطلاع رسانی به موقع گفت: در حال حاضرمیزان آب رودخانه های زرینه رود و سیمینه رود تحت کنترل است. زرینه رود نیز گنجایش دوبرابر میزان فعلی را دارد و هیچگونه نگرانی از بابت سیل در حاشیه زرینه رود وجود ندارد.
او همچنین اخبار منتشره در شبکه های اجتماعی مبنی بر آبگرفتگی راهها و زمین های روستایی این شهرستان را تکذیب کرده بود.
نظر شما