حوزه امور دام در کردستان پتانسیل سرمایه گذاری بالایی دارد

سرویس کردستان- رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به ایجاد شدن ظرفیت های لازم برای تحرک در بخش امور دام استان ، گفت: این بخش پتانسیل بالایی برای سرمایه پذیری و سرمایه گذاری دارد.

به گزارش کرد پرس خالد جعفری در نشست با معاون، مسئولین و کارشناسان بهبود تولیدات دامی سازمان گفت: هدف از این نشست ارتباط مستقیم و دوسویه و درک بهتر مشکلات و موانع کاری همکاران این بخش است.

وی با مثبت ارزیابی کردن این جلسات تصریح کرد: امور دام یکی از بخش های مهم سازمان جهاد کشاورزی است زیرا توسعه این بخش برای توسعه همه جانبه بخش کشاورزی کردستان بسیار لازم و ضروری است.

جعفری با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی ارزش تولیدات دامی بالاست تاکید کرد: این شرایط می تواند درآمد مناسبی برای بهره برداران ایجاد کند و منجر به ایجاد اشتغال در استان شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان، توجه و توسعه امور دام در استان را بسیار با اهمیت دانست و تاکید کرد رونق این بخش می تواند منجر به رونق دیگربخشهای سازمان به ویژه بخش زراعت شود.

وی اذعان کرد: از سرمایه گذاران در این بخش بشدت حمایت می کنیم و با توجه به شرایط کنونی حادث شده و اهمیت تولیدات پروتئینی در کشور سرمایه گذاری در این حوزه بسیار اقتصادی خواهد بود.

جعفری تاکید کرد: دیدگاه ما در جهاد کشاورزی دیدگاهی حمایتی از سرمایه گذاران است، و واحدهای تولیدی بخش دام در استان باید برای کمک به اشتغال، حفظ و حمایت شوند.

جعفری با بیان اینکه آینده امور دام در کردستان روشن است یادآورشد: با برنامه های حمایتی که در جهاد کشاورزی کردستان حاکم است، سرمایه گذاران با اطمینان خاطر در این بخش سرمایه گذاری کنند.

وی خاطر نشان کرد: درتمام بخش های سازمان در پی آسانکاری های لازم برای حمایت از سرمایه گذاری تولید در استان هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه، پیگیریهای لازم برای افزایش تولید گوشت قرمز در استان و کشور انجام شده افزود: افزایش تولید 13هزارتن گوشت قرمز در 5 سال ، تحول بزرگی در استان است که همت بزرگی را می طلبد.

وی اضافه کرد: امیدواریم با همکاری و همراهی کلیه بخش های سازمان این طرح به سرانجام برسد و الگویی برای کل کشور باشیم.

وی یادآور شد: حضور کارشناسان امور دام در مراکز جهاد کشاورزی و بهره برداری از ظرفیت کارشناسان پهنه ها ضروری است تا بخش دامداری استان بیش از پیش تقویت شود.

وی بیمه را یکی از اهرم های مهم حمایتی از دامداران در این خصوص دانست و اذعان کرد: بهره برداری از شیوه های آموزش مشارکتی و استفاده از روشهای نوین آموزش برای بهره برداران و ایجاد ارتباطات دو سویه کشاورزان و کارشناسان بسیار ضروری می باشد.

جعفری معرفی ظرفیت ها وپتانسیل های بخش کشاورزی بویژه دامپروری را از اولویت های کارشناسان سازمان دانست و اضافه کرد: باید شیوه های نوین و صحیح برای ایجاد درآمد در روستاها را جایگزین وضعیت فعلی کنیم و به منظور افزایش تاب آوری روستائیان و کشاورزان در برابر مخاطرات طبیعی مانند خشکسالی و غیره به آنها آموزشهای لازم داده شود.

وی به افزایش تولیدات زنبور داری در استان اشاره کرد و تاکید کرد: در این حوزه پتانسیل لازم برای فعالیت و توسعه وجود دارد و این امر علاوه بر افزایش تولید عسل و درامد زنبورداری، موجب افزایش کمیت و کیفیت محصولات باغی و زراعی هم خواهد شد.

کد خبر 109541

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha