به گزارش کرد پرس، محمد باقر محمدی، در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته هلال احمر، با بیان اینکه مردم خیر استان در این مدت یک میلیارد و 550 میلیارد تومان کمک غیر نقدی و 260 میلیون تومان کمک نقدی از طریق جمعیت هلال احمر در اختیار هموطنان سیل زده قرار داده است، گفت: هلال احمر کردستان هم در این مدت فرماندهی عملیات سیل در پلدختر را بر عهده داشته است که نشان دهنده جایگاه این نهاد در کشور و تلاش برای کمک رسانی به هموطنان است.
تشکر از خیرین و شرکت ایستک
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان با بیان اینکه خیرین داشته ایم که حتی نخواستن یک عکس کوچک بعد از کمک هایشان با ما بگیرند و در گمنامی کامل گاها بیش از 200 میلیون تومان کمک کرده اند، گفت: لازم است از کمک های مهم و به جای شرکت ایستک و اعتماد این شرکت به هلال احمر هم تشکر کنم.
وی از تداوم از ارسال کمک های مردمی کردستان به مناطق سیلزده خبر داد و گفت: پنحمین کاروان نیز به زودی به مناطق سیلزده ارسال میشود.
وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر استان کردستان در سال گذشته در 714 مورد حادثه حضور داشته که بیشترین آن حوادث جادهای بوده است، گفت: در 314 مورد از این حوادث مصدومین منتقل شدهاند. ۵۸۵ تیم امدادی در طرح زمستانه سال گذشته مشارکت داشتند که 2 هزار و 117 نفر اسکان اضطراری دادهاند.
وی افزود: 361 آمبولانس نیز در این طرح بکارگیری شده و 111 مورد رهاسازی مصدومین در تصادفات جادهای انجام گرفته است.
محمدی میانگین زمان لازم برای حضور تیمهای امداد و نجات در صحنه را 12 دقیقه عنوان کرد و گفت: برای رسیدن این آمار به میزان میانگین کشوری تلاش میکنیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان افزود: در سال گذشته در مجموع 315 کلاس آموزشی امداد و نجات در سطح استان برگزار شده است که طی آن 7 هزار و 315 نفر آموزشهای امدادی و تخصصی را فراگرفتهاند.
محمدی افزود: 45 هزار و 168 نفر از انواع آموزشهای امداد و نجات در سطح استان بهرهمند شدهاند و یکهزار و 579 نفر برای دریافت خدمات در حوزه ارتوپدی مراجعه کردهاند.
وی در ادامه به خدمات و اقدامات هلال احمر استان کردستان در بحث کمک به سیلزدگان کشور هم گریزی زد و عنوان کرد: کمکهای مردمی در قالب چند کاروان به مناطق سیلزده در کشور اعزام شدهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان تصریح کرد: 400 میلیون تومان اقلام مورد نیاز از طریق هلال احمر کردستان برای سیلزدگان آققلا ارسال شد.
محمدی همچنین گفت: ضمن اینکه کردستان استان معین شهرستان پلدختر بود، 12 تیم تخصصی به استانهای ایلام و لرستان اعزام شدند.
ضرورت تشکیل مدیریت یکپارچه امداد و نجات در کشور
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان با اشاره به ضعف های مدیریت بحران در کشور با وجود حوادث مهمی که در این سال ها اتفاق افتاده است، گفت: هنوز در بحث مدیریت بحران، انسجام کاری در کشور وجود ندارد و پراکنده کاریها روند امدادرسانی را با کندی مواجه میکند.
وی تاکید کرد: اگر مدیریت یکپارچه امداد و نجات در کشور وجود داشت بسیاری از مشکلات نیز حل و فصل میشد.
محمدی همچنین با اشاره به ورود دادستان کل کشور به مسئله جمع آوری کمکهای مردمی، گفت: مسئولیت جمع آوری کمکهای مردمی با جمعیت هلال احمر است که در راستای صیانت از کمکهای مردمی حسابهای شخصی مسدود شد و در استان کردستان نیز چند مورد را داشتیم.
وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: امسال در هفته هلال احمر برگزاری همایش تجلیل از خیران و داوطلبان و نجاتگران هلال احمر، ثبت نام از اعضای داوطلب، دیدار با مسئولان استانی، برگزاری دورههای آموزشی و برنامههای فرهنگی و ورزشی و حضور مدیران هلال احمر در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه را داریم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان گفت: چندین پروژه عمرانی را نیز آماده افتتاح داریم که در صورت حضور مسئولان کشوری هلال احمر در استان، در این ایام به بهره برداری خواهیم رساند.
نظر شما