به گزارش کردپرس، حسین خوش اقبال در مراسم هفته گرامیداشت روز معلم که در سالن اجتماعات فردوسی دیواندره برگزار شد اظهار کرد: علی رغم تمام دغدغه های که وجود دارد معلمان همچنان الگو و پیشتاز هستند. با تدابیری که اندیشیده خواهد شد امیدواریم روزی شاهد این باشیم معلمان بدون دغدغه سر کلاس درس حاضر شوند.
حسین خوش اقبال ادامه داد: معلمان به عنوان پیش گامان در عرصه های مختلف نقش بی بدیلی را ایفا کرده اند. دیواندره سرشار از نیروهای کارآمدی است که منجر به موفقیت شده است. نقش و جایگاه معلم در تربیت انسان ها و چگونگی تربیت از هر مقوله ای در جامعه مهم تر است و همه مسائل جامعه به شکل دهی و ساختار شخصیتی نسلی که از کلاس درس خارج می شود بر می گردد.
وی اضافه کرد: تربیت انسان ها و ارتقای سطح فرهیختگی آنها بر عهده معلمان است و معلمان انسان ها را تحویل جامعه می دهد و نسل های آینده را می سازد که اگر از این منظر نگاه کنیم پرورش انسان ها و پرورش نسل جدید بهترین رکن توسعه یافتگی هر جامعه است.
خوش اقبال گفت: اگر از این منظر ارزیابی می کنیم که ما نسلی تربیت کنیم به تنوع باور داشته باشد، حقوق دیگران را رعایت کند، توسعه گرا باشد، شهروندی باشد که به عقاید و رای و نظر دیگران احترام بگذارد آنوقت خواهیم دید که چه رسالت سنگینی بر دوش معلمان عزیز است.
وی افزود: سهم معلم در ساختن جامعه با هیچ قشر و گروه دیگری قابل مقایسه نیست معلمان تلاش کنند تا جامعه ای با نشاط، امیدوار و جامعه ای که بتواند مسائل خودش را حل کند را برای آینده تربیت کنند.
این مسئول بیان کرد: باید تمام تلاش امروز ما باید این باشد که در جنگ تمام عیاری که در عرصه های اقتصادی و فرهنگی بر علیه ما راه انداخته اند با وحدت رویه بخصوص با ارائه راهکارهای علمی و دقیق از طرف مجامع فرهنگی و علمی کشور بتوانیم همانند گذشته از این برهه تاریخی با افتخار عبور کنیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان نیز در این مراسم گفت: امروزه آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد اجتماعی که وظیفه تعلیم و تربیت افراد جامعه را بر عهده دارد از سوی آحاد جامعه اعم از مردم، مسئولان و اندیشمندان مورد توجه و تاکید قرار گرفته است.
مهدی نامدار ادامه داد: همگی بر این باور هستند که رشد و توسعه یک کشور به پرورش انسان های آگاه و برخوردار از مسئولیت بستگی دارد چیزی که در ادبیات توسعه به عنوان توسعه انسانی مطرح است بنابراین نقش آموزش و پرورش در ساختن انسان های آگاه و پویا بر هیچ صاحب نظری پوشیده نیست و همگی بر تاثیر بی بدیل آموزش و پرورش متفق القولند.
وی با اشاره به اهمیت پوشش تحصیلی بخصوص در دختران مناطق روستایی و دوره افتاده افزود: اهمیت آموزش و پرورش به واسطه کارکرد هایی است که برعهده دارد و این کارکرد ها هم از جنبه فردی و هم از جنبه اجتماعی قابل بررسی است. تاکنون اندیشمندان مختلفی، آموزش و پرورش را از زاویای مختلف مورد مطالعه قرار داده اند؛ جامعه شناسان نیز آموزش و پرورش و کارکرد های آن را نیز از دیدگاه جامعه شناختی مورد بررسی قرار داده اند و کارکرد هایی برای آن در نظر گرفته اند از قبیل جامعه پذیری و فرهنگ پذیری، نظارت اجتماعی، انسجام و یگانگی اجتماعی، نوآوری و تغییرات و ... که در این نوشتار سعی می شود تنها نقش آموزش و پرورش در رسیدن جوامع به توسعه (اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی) مورد ارزیابی قرار گیرد.
مدیر آموزش وپرورش دیواندره نیز در این مراسم اظهار کرد: این مراسم در جهت تقدیر از تلاش ها و زحمات شبانه روزی شما معلمان گرانقدر برگزار می شود؛ که اولین سنگر بانان نظام تعلیم و تربیت هستید.
ناصح عبدی ادامه داد: جامعه ای که در مسیر دانایی گام بر می دارد، تواناست لذا ما در این اندیشه بوده ایم که به سطحی برسیم که جامعه قدردان زحمات جامعه فرهنگیان باشد که خوشبختانه امروز به این جایگاه رسیده ایم که تبلور آن امروز در این مراسم هویدا گشته است.
وی افزود: آموزش و پرورش شهرستان دیواندره با توجه به اینکه جزء شهرستان ها پیشرو در مقوله تعلیم و تربیت و کسب موفقیت های مهم در سطح استان و کشور است نیازمند توجه جدی بخصوص در امر فضاهای آموزشی، تخصیص اعتبارات لازم برای شروع پروژه های جدید و اتمام پروژه های نیمه کاره است.
عبدی بیان کرد: همراهی و همگام با آموزش و پرورش در امر صدور اسناد مالکیت املاک آموزش و پرورش بخصوص املاک دارای معارض، اجرای قانون بند ه تبصره 9، جذب اعتبارات دولتی، جلب خیرین بخصوص خیرین بومی برای ساخت مدرسه در سطح شهر که نیازمند اعتبار بالایی است با ایجاد مشوق های انگیزشی و همچنین جذب اعتبارات برای ادامه کار با کیفیت مدارس شبانه روزی به عنوان سدی در مقابل ترک تحصیل دانش اموزان بخصوص دانش آموزان دختر روستایی است.
نظر شما