به گزارش کردپرس، در پایان هفته هجدهم رقابت های لیگ دسته سوم فوتبال کشور، از هر گروه 3 تیم به مرحله اول لیگ دسته سوم سقوط کردند.
تیم موکریان مهاباد که در رده بندی گروه خود در قعر جدول قرار داشت به همراه تیم های وحدت شهروند فریدونکنار، شهدای دهنو آران وبیدگل ،هیرکانی چالوس، آریا سنگسر مهدی شهر، نفت ایرانیان، بهین باتیس اصفهان و منصور ساوه به یک رده پایین تر سقوط کردند.
بر همین اساس صعود تیم های شهرداری آستارا، میلاد مهر تهران، دارایی گز گلستان ، ملی حفاری اهواز، استقلال ملاثانی و شهدای رزکان البرز به لیگ دسته دوم کشور قطعی شد.
نکته جالب در خصوص تیم موکریان مهاباد این است که این تیم تمام نیم فصل را بدون سرمربی طی کرد و مربی این تیم به دلیل نبود شرایط کافی از قبول سرمربی گری تیم خودداری و به عنوان مربی تیم را تا پایان فصل همراهی کرد.
4 ماه زمان برای ماندن در مرحله دوم لیگ دسته سوم باقی است
ابراهیم آذر مربی تیم فوتبال موکریان مهاباد در خصوص وضعیت پیش روی این تیم در گفتوگو با خبرنگار کردپرس اظهار داشت: در حال حاضر تیم مکریان مهاباد به مرحله اول لیگ دسته ۳ فوتبال کشور سقوط کرده است و هیات مدیره در نظر دارند حق حضور در مرحله دوم را خریداری کند تا تیم به مرحله پایین تر نرود.
این مربی ورزشی اظهار داشت: سقوط به مرحله اول شرایط را بسیار دشوارتر خواهد کرد. در مرحله اول بازی ها به صورت تک بازی انجام می گیرد و نا داوری ها در این لیگ به وفور دیده میشود، بنابراین ترجیح هیاتمدیره بر این است که در ظرف ۴ ماه باقی مانده بتوانند امتیاز ماندن و حضور درمرحله دوم را کسب کنند.
وی با اشاره به پتانسیل اولیه تیم موکریان افزود: متاسفانه خواستهها و نیازهایی که یک تیم برای کسب موفقیت نیاز دارد، تامین نشد. تیم های موفق در عرصه ورزش به اسپانسرهای قوی نیز دارند که بخشی از اسپانسرهای تیم مکریان مهاباد تا جایی که امکان داشت این تیم را یاری رساندند اما بسیاری دیگر نتوانستند به وعده های خود در این زمینه عملی کنند.
موکریان مهاباد تنها 13 بازیکن داشت
ابراهیم آذر گفت: شرایط مالی مکریان به نحوی بود که بازیکنان تیم در طول هشت ماه تنها ۱۰ درصد حقوق خود را دریافت کرده اند، با این شرایط نمی توان به میدان مسابقه رفت از سویی دیگر تیم از کمبود بازیکن نیز رنج می برد.
وی ادامه داد: در طول نیم فصل دوم تیم مکریان مهاباد تنها ۱۳ بازیکن در اختیار داشت، یعنی ۶ بازیکن غیر بومی و10 بازیکن بومی از تیم جدا شدند. حتی در بسیاری از بازی ها دروازه بان دوم تیم در زمین بازی قرار می گرفت. حتی گاهی بازیکنان محروم نیز داشتیم و اگر بازیکنی مصدوم می شد ما مجبور بودیم که ۱۰ نفره به میدان برویم.
مربی تیم موکریان گفت: کم بودن تعداد بازیکنان، عدم تسویه قراردادهای مالی، بدهی به فدراسیون و... فشار مالی مضاعفی را از لحاظ روحی به این بازیکنان وارد کرده بود. کلا این تیم با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم میکرد تا اینکه شرایط در مجموع باعث سقوط تیم به مرحله اول شد.
پتروشیمی مهاباد می تواند اسپانسری قوی باشد اما...
وی با اشاره به موفقیت تیم مدیریتی سردار بوکان گفت: خوشبختانه این تیم توانست از سقوط رهایی یابد و این را مدیون هیات مدیره قوی است که توانست از نظر مالی تیم را حمایت کند. در مهاباد پتروشیمی می تواند به خوبی این نقش را ایفا کند، اما به دلیل ناسازگاری میان مدیران استفاده از این ظرفیت بالقوه نادیده گرفته شده است.
وی با اشاره در خصوص پرداخت بدهی به فدراسیون فوتبال گفت: در زمان خرید امتیاز این تیم ، حساب های آنها کامل تسویه نشده بود و بدهی این تیم بسیار ناجوانمردانه بر عهده ما گذاشته شد چرا که در زمان خرید تیم از ارومیه مسئولان نسبت به اعلام دقیق میزان بدهی به فدراسیون اطلاع ندادند و بدهی ۲۷ میلیونی خود را دو میلیون و ۷۰۰ تومان اعلام کردند این مسئله فشار مضاعفی را از نظر مالی به تیم تحمیل کرد .
ابراهیم آذر ادامه داد: تا کنون تیم ۱۸ میلیون ازاین بدهی را پرداخت کرده است و این امر با وجود شرایط دشوار مالی تیم وضعیت آن را بغرنج تر کرد.
وی تاکید کرد: این تیم ارومیه نباید به مهاباد فروخته میشد درحالیکه مهاباد و ارومیه هر دو در یک استان قرار دارند و موفقیت تیم مهابادی موفقیت استان تلقی میشود و باید این امتیاز به راحتی به مهاباد واگذار میشد نه اینکه این پروسه به صورت خرید و فروش در می آمد در این امر تنها منفعتطلبی تیم ارومیه مشهود است.
ابراهیم آذر وجود یک تیم در لیگ های بالاتر را برای هر شهر ضروری دانست، و گفت: وجود یک تیم در عرصه های بالاتر موجب انگیزه برای تیمهای پایه و جذب بازیکنان غیربومی خواهد شد، در فصل گذشته بازیکنان غیربومی تمایل چندانی برای حضور در تیم مکریان مهاباد به دلیل قرارگیری درلیگ دسته ۳ را نداشتند و این نیز یکی دیگر از مشکلات این تیم بود.
نظر شما