به گزارش کردپرس، عزم شهرداری ارومیه برای احداث خط تراموای شهری در سال 93 کلید خورد و قرار شد تا به محض انجام مطالعات کلنگ زنی آن آغاز شود.
اما پس از تاخیر زیاد کلنگ زنی این پروژه برای شروع عملیات اجرایی به هفته دولت سال 97 پاسکاری شد. سرانجام با برآورد اولیه 450 میلیارد تومان و اجرای 14 ایستگاه مطالعات آن نهایی شد و22 بهمن همان سال را جهت کلنگ زنی اعلام کردند.
در آن زمان نوسانات ارزی در کشور و افزایش هزینه ها دلیل تاخیر استارت این پروژه عنوان شد.
با این اوصاف هنوز کلنگ تراموای شهری ارومیه نخستین شهر ورود یافته به این بحث، به زمین زده نشده است. به گفته شهردار این شهر مقرر شده تا در هفته دولت سال 98 عملیات کلنگ زنی آن آغاز شود.
محمد حضرت پور با بیان اینکه تراموای شهری ارومیه در راستای توسعه حمل و نقل عمومی برای افق 1404 پیش بینی شده است، بیان کرد: تراموای شهری به طول 9 کیلومتر به عنوان یکی از بزرگترین پروژه های شهری مدیریت شهری همزمان با هفته دولت کلنگ زنی می شود.
وی با اشاره به افق 1404 و تحقق شهر سالم با توسعه حمل و نقل ریلی، بیان کرد: برابر با کارشناسی های صورت گرفته بهترين راهکار برای توسعه حمل و نقل ریلی در ارومیه راه اندازی ترموای شهری است تراموای که هم اینک 67 درصد شهر هاي دنيا از آن استفاده مي كنند.
شهردار ارومیه با بیان اینکه مطالعات اجرای تراموای شهر ارومیه به اتمام رسیده است، گفت: با راه اندازی تراموای شهری ترافیک در هسته مرکزی شهر کاهش می یابد.
وی در ادامه با اشاره به کاهش ترافیک و برخورداری شهروندان از یک شهری پاک، بیان کرد: معضل ترافیک با یک نگاه فرهنگی رفع می شود اگرچه ایجاد زیر ساخت ها در کنار این مهم ضروری است.
شهردار ارومیه با اشاره به توسعه زیر ساخت ها واجرای پروژه هایی برای کاهش ترافیک ، بیان کرد: توسعه حمل و نقل عمومی، و ایجاد حمل و نقل ریلی چون تراموا در کاهش ترافیک صورت می گیرد.
حضرت پور با اشاره به نقش شهروندان در کاهش ترافیک، بیان کرد: شهروندان هر چقدر استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی جهت تردد را جایگزین وسایل نقلیه شخصی کنند، بسیار در کاهش ترافیک موثر است .
نظر شما