کردستانی ها به نصب اپلیکیشن های ورزشی تمایل بیشتری دارند

سرویس کردستان- فروشگاه موبایلی کافه بازار، گزارشی درباره آمار نصب اپلیکیشن های مختلف در استان های مختلف منتشر کرده که بر اساس آن اشتیاق به نصب برنامه‌های حوزه ورزش و بدنسازی در کرمانشاه و کردستان و کهگیلویه‌وبویراحمد بیشتر از متوسط اقبال عمومی در کل کشور است.

به گزارش خبرگزاری کُردپرس، آمار‌های کافه‌بازار از رشد دانلود و نصب اپلیکیشن‌ها در حوزه شبکه‌های اجتماعی، ورزش و تغذیه و کاربردی حکایت دارند. نکته مهم این است که اشتیاق به نصب برنامه‌های حوزه ورزش و بدنسازی در کرمانشاه و کردستان و کهکیلویه‌وبویراحمد بیشتر از متوسط اقبال عمومی در کل کشور است، اما کاربران مازندران، سیستان و بلوچستان و یزد کمتر از بقیه کاربران سراغ چنین مسئله‌ای می‌روند.

اقبال عمومی به اپلیکیشن‌های حوزه ورزش و تغذیه از جمله نکات قابل تامل در این گزارش است. مثلا می‌توان این طور برداشت کرد که افزایش شهریه باشگاه‌ها یا ضیق وقت باعث شده نصب اپلیکیشن‌های موبایلی مخصوص کار بدنسازی در خانه افزایش پیدا بکند. به عنوان مثال برنامه‌هایی مثل اپلیکیشن بدنساز آنلاین، فیتنس‌کار و آموزش بدنسازی در عرض یک سال با رشد هزار درصدی نصب روبرو بوده‌اند. احتمالا بیشتر این افراد آقا بوده‌اند، اما ردپای خانم‌ها را می‌توان در رشد نصب برنامه‌های مربوط به رژیم‌های غذایی پیدا کرد. جایی که تمایل به کاهش وزن به صورت خودآموز و در خانه به رشد هزار درصدی نصب اپلیکیشن رژیم کرفس و افزایش هزار درصدی نصب برنامه «کالری‌شمار زیره» منجر شده است.

اما بر اساس این گزارش در تهران، سمنان و البرز کاربران بیشتر از میانگین کل کشور به دانلود و نصب اپلیکیشن‌های حوزه خرید اشتیاق دارند در حالی که وضع برای کاربران ایلام، خوزستان و بوشهر کاملا برعکس است. همچنین کاربران در تهران، البرز و خراسان رضوی بیش از همه دنبال نصب اپلیکیشن‌های حوزه سفر هستند و مردم ایلام، کهکیلویه و بویراحمد و سیستان و بلوچستان کمتر از میانگین کل کشور چنین اپلیکیشن‌هایی را نصب کرده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است که نصب اپلیکیشن های هواشناسی با پسرفت همراه بوده است. اتفاقی که با توجه به وقوع گاه‌به‌گاه طوفان و سیل در کشور عجیب به نظر می‌رسد. در حالت معمولی به جای افت حدود ۲۰درصدی باید مردم با اشتیاق بیشتری چنین برنامه‌هایی را دانلود و نصب می‌کردند، اما آمار‌های کافه‌بازار نشان می‌دهد احتمالا مردم ترجیح می‌دهند به جای چک کردن هر روزه یا هفتگی وضعیت آب‌و‌هوا آخرین اتفاقات این حوزه را به شکل خبر یا پیام در پیام‌رسان‌های موبایلی دریافت کنند.

کد خبر 110810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha